Golfin aloittaminen

Golfin harrastus alkaa Green Card -suorituksesta. Sen tavoitteena on varmistaa, että pelaajalla on riittävät tiedolliset ja taidolliset valmiudet golfharrastuksen varsinaiseen aloittamiseen ja golfkentällä pelaamiseen kanssapelaajia vaarantamatta.

Kun olet suorittanut golfin pelaamiseen oikeuttavan Green Cardin liity Kartanogolfin jäseneksi, jotta saat Suomen Golfliiton jäsen- ja tasoituskortin, joka antaa mahdollisuuden pelata lähes kaikilla kentillä ympäri maailmaa.

Kartanogolf ei peri jäseniltään erillistä liittymismaksua. Vuosittainen jäsenmaksu on aikuisilta 90 euroa ja junioreilta 35 euroa. Pelioikeuden voit lunastaa monella eri tavalla: voit aloittaa kevyesti ostamalla pelilippuja 5- tai 10-pelilippupaketeissa. Kun päätät pelata enemmän, on edullisempaa ostaa Kartanogolfin osake tai vuokrata pelioikeus. Tiedustele eri mahdollisuuksia Kartanogolfin toimistosta.


Tarjous Kartanogolfin jäseneksi liittyville (aiemmin pelanneet)

Kartanogolf antaa kaikille uusille jäsenille kaksi nimettyä pelilippua, jotka tulee käyttää kesäkuun loppuun mennessä.
Uusiksi jäseniksi katsotaan henkilöt, jotka eivät maksaneet Kartanogolf ry:n jäsenmaksua vuonna 2017. Heitä voi olla esim. uudelleen golfharrastuksen aloittavat tai seuran vaihtoa harkitsevat.

Peliliput nimetään jäsenen käyttöön eikä niitä voi antaa muille. Peliliput saavat kaikki, jotka ovat liittyneet Kartanogolf ry:n jäseneksi lokakuun 2017 jälkeen.

Aloittajien tarjouspaketit löytyvät täältä.

Jäseneksi liittyminen

Täytä tekstin alla olevasta linkistä löytyvä liittymislomake ja paina "Lähetä"-painiketta, jäsenhakemuksesi ohjautuu Kartanogolfin järjestelmään. Voit myös tulostaa lomakkeen, täyttää sen ja toimittaa Kartanogolfiin klubilla käydessäsi tai sähköpostitse info@kartanogolf.fi.

Saat jäsenmaksulaskun ja sen maksettuasi jäsenyytesi aktivoituu.

Kartanogolfissa on yli 1100 jäsentä ja uusia jäseniä liittyy tasaiseen tahtiin. Et tule jäämään "yksin", mukavaa peliseuraa löytyy helposti eri ikäisistä ja tasoisista golfin harrastajista.

Tervetuloa jäseneksi Kartanogolfiin!


Tarjous uusille jäsenille >

Täytä hakemus tästä >