Ilmoitamme avoimista kilpailuista kotisivuillamme kohdassa kilpailukalenteri sekä klubin ilmoitustaululla.

Kotisivuiltamme löytyy myös kilpailukohtainen kilpailukutsu, josta löytyy tarkemmat tiedot kyseisestä kilpailusta ( pelimuoto, sarjat, käytettävät tiit, ilmoittautumisaika sekä muuta tarpeellista tietoa, johon on syytä tutustua jo kilpailuun ilmoittautuessa).

Pääsääntöisesti kilpailuihin ilmoittautuminen avautuu 14 päivää ennen kilpailua. Ilmoittautua voit NexGolfissa sekä caddiemasterin tiskille tai puhelimitse. Emme ota kilpailuilmoittautumisia sähköpostitse. Jälki-ilmoittautumisen hyväksymisestä päättää kilpailunjohtaja (tai toimisto). Jälki-ilmoittautuneille voidaan määrätä korotettu kilpailumaksu.

Vieraspelaajien kilpailumaksu on voimassa oleva Green Fee (alennukset ei voimassa), jos ei muuta mainita. Vierasjunioreiden kilpailumaksu on voimassa olevan juniori Green Fee. Kilpailumaksuna hyväksytään myös pelilippu sekä kilpailumaksu. Kartanogolfissa voit maksaa kilpailumaksun myös liikunta- tai kulttuuriseteleillä.

Kilpailuihin osallistuvan pelaajan on syytä huomioida vaatimus  voimassa olevasta EGA- tasoituksesta. Ylläpito tapahtuu pelaamalla 4 tasoituskierrosta vuodessa.

Huom! Pelaaja on itse vastuussa ilmoittautumisestaan kaikissa tapauksissa. Ilmoittaumisesi jälkeen voit varmistaa kilpailun pelaajalistalta, että ilmoittautumisesi on rekisteröity (NexGolf).


Tutustu tarkemmin Kartanogolfin kilpailumääräyksiin.