Kaikille avoin puistokävely su 7.6. klo 9.30

23.5.2015

Golfkenttä on ylivoimaisesti käytetyin liikuntapaikka Joroisissa ja koko Varkauden talousalueella.. Vaikka golfkenttä olisi kaunis ja viihtyisä alue lenkkeillä, on vapaa liikkuminen kentällä turvallisuussyistä kiellettyä.

Puistokävely avaa mahdollisuuden kävellä läpi puolet kentästä, jolloin matkaa kertyy 4,5 km. Tällöin kävellään läpi väylät 1-9 ja tullaan takaisin klubitalolle. Jos jatkaa ulkoilua toisen mokoman, tutustuu myös väyliin 10-18. Kumpikin lenkki päättyy klubitalolle.

Puistokävelyn avaa Terveystalon neurofysiologian erikoislääkäri Jukka Kupila. Etelä-Savon liikunnan alkujumppa vetreyttää mielen ja kehon valmiiksi reippailulle. Kävelyryhmässä on mukana golffareita, joilta voit kysyä pelistä.

Hae ilmainen lippusi puistokävelylle Lähitapiolan toimistoista, Joroisten Osuuspankista, K-Kauppa Roposesta, Taulumäen Apteekista, Elmo Sportista, Parturi- Kampaamo Kutrista tai Kartanogolfin ravintolasta. Lippua vastaan voit nauttia kupposen kahvia ja minikalakukon.

Puistokävelyn järjestävät yhdessä Varkauden Latu ry ja Kartanogolf ry. Taloudellista tukea ovat antaneet Warkauden lehti, Terveystalo, Lähitapiola, Oma OP, Joroisten sydänyhdistys sekä Etelä-Savon Liikunta ry.

Mainos
« Takaisin