Hyvin meni, mutta menkööt!

6.7.2015


Kartanogolfissa ensimmäisen kerran järjestetyt SM-kisat tulivat ja menivät. Homma toimi erinomaisesti, joten Kartanogolfissa voimme olla tyytyväisiä ja ylpeitäkin onnistuneista kisajärjestelyistä. Palaute on ollut suorastaan kiittävää. Ja tottahan on, että onnistuimme yhdessä vahvalla kisaorganisaatiolla luomaan kaikin puolin hyvät kisat. Olimme valmistautuneet hyvin isoon yhteiseen ponnistukseen. Etelän kentillä on todella vaikea löytää vapaaehtoisia toimitsijoita, kertoi Pro Am-kisassa joukkueessamme pelannut espoolainen Joonas Hinkkanen. Kuulemma yleensä paikalla ovat kilpailutoimikunnan puheenjohtaja, seuran kapteeni ja yksi pakotettu ”vapaaehtoinen” – tämän hiukan kärjistetysti todettuna. Meillä punapaitoja riitti joka lähtöön. Tästä olivat Petteri, Mikko, Kari ja Ville sekä kumppanit huolehtineet hyvin. Olimme saaneet myös yritykset innostumaan Pro Am-kisaan, jossa oli kaikkiaan 28 joukkuetta.

Kenttä on ollut erinomaisessa kunnossa, josta päätuomari Arto Teittinen totesi minulle, ettei hän ole tänä kesänä nähnyt näin vihreätä ja laadukasta kenttää edes mualimalla! Ettäs tiedätte Marko ja muu kentän hoitoväki – olkaa ylpeitä aikaansaannoksestanne. Tulospalvelu toimi tarkasti ja nopeasti. Fore caddiet olivat hereillä ja he olivat oikeissa paikoissa oikeaan aikaan. Ravintola pisti parastaan ja se huomattiin positiivisesti. Alueen media oli yllättävän hyvin kiinnostunut kisoista ja uutisoi yllättävän paljon. Kartanogolfin jo ennestäänkin hyvä maine on levinnyt. Vaikka kuinka yritän olla kriittinen, niin enpä löydä järjestelyissä meistä johtuneita puutteita. Siitä annoin palautetta liittoon, että maajoukkuepelaajien olisi pitänyt tulla mukaan. Tämä kisa olisi ollut heille aivan erinomainen treeni tuleviin EM-kisoihin, joissa pelataan sekä lyönti- että reikäpelit.

Hyvä kello on kaikanut pitkälle ja eri puolille tasavaltaa. Viestiä ovat vieneet kilpailijat, toimittajat, katselijat, paikalla olleet liiton ja FT:n väki sekä monet, monet muut paikalla käyneet. Erityisesti arvostan nuoren, joskus kriittisenkin golfvaikuttaja Nikke Tyryn suorastaan ylistävää blogia. Jos et ole lukenut tätä blogia vielä, niin kannattaa lukea.
 
Hyvät kartanogolfarit – esitän lämpimät kiitokset kenttätoimikunnalle, kaikille talkoolaisille sekä toimihenkilöille upeasta panoksestanne ja aktiivisuudestanne kisajärjestelyissä. Tästä on hyvä jatkaa ensi vuonna Kartanogolfissa pelattavien junioreiden joukkue-SM –kisaan, joka on taas uusi haaste meille jo runsaan osanottajamääränsä vuoksi.

Nautinnollisia golfhetkiä upealla omalla kentällämme – ja muillakin viheriöillä toivottaen,

Harri Kainulainen
« Takaisin