ANNA-MARI KÄHÄRÄN RAKKAIMMAT LAULUT pe 31.7. klo 20.00 Kartanogolfin klubilla

27.7.2015

Räiskyvänä esiintyjänä tunnettu Anna-Mari Kähärä tulkitsee rakkaimpia laulujaan jousikvartetin säestyksellä. Esitys on ravintolasalissa, johon mahtuu noin 120 katsojaa. Liput 32 €.

Anna-Mari Kähärä, piano ja laulu, Antti Tikkanen, viulu, Teppo Ali-Mattila, viulu, Hanna Hohti, alttoviulu ja Markus Hohti, sello.

Ennen esitystä on mahdollisuus ruokailla klubitalon ravintolassa.

ANNA-MARI KÄHÄRÄN ESITTELY:


Anna-Mari Kähärä, s. 1963, on luonut mittavan uran säveltäjänä, sovittajana, tuottajana ja laulajana. Kähärä tunnetaan, jazzia etniseen ja pop-musiikkiin yhdistelevän, Anna-Mari Kähärä Orkesterin lisäksi myös useista muista kokoonpanoista. Näihin kuuluvat mm. How Many Sisters, Zetaboo, Pekka Kuusisto & The Luomu Players. Hän on tehnyt sävellyksiä satoihin runoihin, joita ovat tulkinneet lukuisat lauluyhtyeet (mm. Rajattomat), kuorot (mm. Philomela-kuoro ja EMO Ensemble), sinfoniaorkesterit ja solistit (mm. Essi Wuorela ja Susanna Haavisto). Lisäksi hän on tehnyt elokuvamusiikkia sekä musiikkia teatteriproduktioihin. Vuonna 2002 hänet palkittiin sekä Taiteen Suomi-palkinnolla että ensimmäisenä naispuolisena artistina Suomen Jazzliiton Yrjö-palkinnolla.

Kähärän kotisivut: http://annamarikahara.com/

Liput
Joroisten Musiikkiyhdistys ry
p. 050-358 9654
info@joroistenmusiikkipaivat.fi

Riikka-Piikka (Jari-Pekka –liikenneaseman infopiste)
p. 020-734 1100
info@riikkapiika.fi

JOROISTEN MUSIIKKIPÄIVÄT
räiskyy ja lämmittää
www.joroistenmusiikkipaivat.fi« Takaisin