Seniorikapteenin paikka aukeaa

3.9.2015

Kari Salmelan johtama seuran senioritoimikunta piti kokouksen 24.8. Kokouksessa katseltiin kulunutta kautta. Sen aikana jo tähän mennessä toteutettujen toimien lista on pitkä. Seniorijoukko on suurin ryhmä seuramme jäsenistössä ja niin on toimien luettelokin. Seniorithan toimivat oikeastaan läpi vuoden, kun huomioidaan talviharjoittelupaikaksi vuokrattu tennishalli.

Kauden avaustapahtumassa toukokuun alussa oli 37 osallistujaa. Kilpailutarjontaa on ollut kiitettävästi. Seuraotteluun osallistui yhteensä 38 kartanogolfilaista, seuran reikäpelimestaruudesta kilpaili 22 senioria, lyöntipelimestaruudesta 32. SSS-tourilla jokaisessa kilpailussa oli yli kymmenen paria. Aluetourilla seuran kilpailijoita on ollut edelleen vähänlaisesti. Vain 4-5 pelaajaa seurastamme on ollut mukana. SM-kisoissa Yrjö Nykänen oli 65 v. Sarjassa seitsemäs, todetaan toimikunnan pöytäkirjassa. Kauden päätöskilpailun päivämäärä on vielä päättämättä. Kari Salmela toivoo mielipiteistä vaihtoehdoista, joita ovat 27.9. tai 4.10. SSS-tourin syksykisalle on tarjottu päivämäärää 24.9.

Toimikunnan tarjoamat Jarno Hovilan klinikat ovat olleet suosittuja. Kolme kertaa pidetyt harjoitukset ovat olleet täysiä. Yhteensä 40 senioria paranteli peliään noissa harjoituksissa.

Seniorit ovat vahva voimavara. Talkoisiin on seura saanut aina tekijöitä. Reikäpelien SM-kisoissa reilusti yli puolet oli seuran senioreita. Kenttäavustajajärjestelmä toimii heidän voimin. Heille järjestetään palkkiomatka 9. - 10.9. Revontuligolfiin.

Toimikunta tuo tiedoksi sen että seuran seniorikapteenina toimiva Jarmo Ahonen jättää paikkansa tämän kauden jälkeen. Kapteenit valitaan talvella.

Golfliitossa toteutetaan Golf55plus+kampanjaa, jolla pyritään lisäämään eläköitymässä tai jo eläkkeellä olevien kiinnostusta lajia kohtaan. Lajin harrastajille löytyy mielenkiintoista katsottavaa kampanjan sivuilta. Senioritoimikunnan puheenjohtaja Kari Salmela kehottaa kurkistamaan www.golf55plus- sivuja. Siellä on mielenkiintoista luettavaa senioreille sekä pitkä liuta harjoitusvideoita.

Juttu Ilpa Keinänen
Kuva Petteri Ruuskanen
« Takaisin