Ryhmät ovat tervetulleita - Kartanogolf on hauska retkikohde

7.9.2015

Kartanogolf on noussut suosituksi retkikohteeksi kun yritykset, seurat ja yhdistykset ovat suunnitelleet yhteistä kohdetta. Tänä kesänä jo 25 ryhmää on valinnut kohteeksi kentän ja ravintolan. Ryhmät ovat edustaneet yrityksiä, urheiluseuroja, kunnallisia ja yksityisiä työyhteisöjä. Vierailulla on ollut kokonaan naisista koostuneita ryhmiä ja junioreita kostuneita urheilujoukkueita. Kartanogolfissa ollaan mielissään vierailuista. Kaikille ryhmille järjestyy lajin ja paikan esittely. Ryhmät ovat olleet kooltaan 10 – 20 henkilöä, joten nelisensataa golfaamatonta henkilöä on päässyt näkemään ja kokemaan lajin vaikeuden, hauskuuden ja tunnelman.

- kaikki ryhmät ovat tervetulleita. Meillä on hyvät mahdollisuudet järjestää esittelyt, sillä seurassa on paljon vapaaehtoisia pelaajia, jotka ovat innokkaita näyttämään pelaamisen alkeita. Myös ravintolamme pystyy järjestämään ruokailut ja muut tarjoilut edullisesti, sanoo Kartanogolfin toimitusjohtaja Petteri Ruuskanen. Nyt kun vilkkain lomakausi on ohi, ryhmille on paremmat mahdollisuudet järjestää jopa muutaman reiän pituinen pelimahdollisuus, kun kentällä on paremmin tilaa. Kesäkuukausien aikana pelimahdollisuudet esittelymielessä on vaikeampi järjestää koska kenttä on täynnä.

Pyytäkää tarjous

Petteri kehottaa pyytämään tarjousta. Hän sanoo hinnan edullisuuden olleen monelle iloinen yllätys, koska laji vielä kantaa jossain määrin kalleuden harhakuvaa.

- Haluamme tosissaan karistaa suljetun klubin ja kalliin lajin harhaa. Laji ei ole kallis. Voisin luetella monta hintavampaa harrastusta. Halvimmillaan joroislainen alle 16-vuotias nuori, saa pelata ilmaiseksi niin paljon kuin haluaa. Vain jäsenmaksun joutuu maksamaan ja alkeiskurssin, eivätkä nekään normaaleja seurojen jäsenmaksuja suurempia. Hinnasto kokonaisuudessaan löytyy nettisivultamme. Näitä asioita kerromme ryhmiä vastaanottaessamme. Korostamme rentoa otetta. On ollut hauska huomata kuinka retkeläisistä monet haluavat lyöntipaikalla hakea vielä yhden korin lisää palloja ja sitten vielä yhden, melkein ruoka jäähtyy, kun tekee mieli vielä kokeilla pallon lentoa. Kokemukset retkistä on iloisia ja mukavia molemmin puolin, toivotan kaikki tervetulleiksi. Pyytäkää tarjous, sanoo Petteri, jonka yhteystiedot löytyvät Kartanogolfin nettisivuilta.

Jutun kuvassa oleva ryhmä on Etelä-Savon Metsänhoitoyhdistyksen Rantasalmen toimiston henkilökuntaa, metsureita ja urakoitsijoita, jotka vierailivat elokuussa. Ryhmä oli sen verran iso että se jakautui kahtia. Kumpikin ryhmä sai kokeilla rangella pitkiä lyöntejä ja harjoitusviheriöllä putteja.

Maija-Liisa Kettunen toimii metsäasiantuntijana MHY:n palveluksessa. Hän piti reissua Joroisiin tosi mukavana.

-Oli erittäin mukava reissu. Kaikki olivat innoissaan. Se oli sopivan pituinen sessio. Ei liian pitkä vaan juuri sopiva. Meillä oli erittäin hauskaa ja se on vielä sanottava että ruoka oli erinomaista. Kaikin puolin onnistunut reissu.

Juttu ja kuva Ilpo K
« Takaisin