Kenttäranking 2015 - Kartanogolf on hinta-/laatusuhteessa Suomen paras!

03.12.2015

Suomen golfkentistä julkistettiin tällä viikolla Golflehden IRO Research-tutkimuslaitoksella teettämä  tutkimus, johon osallistui lähes 9 000 lajin harrastajaa. Runsas vastaajien joukko arvioi Suomen 147 golfkenttää omien pelikokemustensa perusteella. Kunkin kentän omien jäsenten näkemykset olivat eliminoitu oman kentän arvioinneissa, joten tulokset ovat kentillä viimeisen kahden vuoden aikana pelanneiden vieraspelaajien näkemyksiä.

”Joroisten Kartanogolf oli todellinen yllättäjä saavuttaen yhden voiton, kaksi kolmossijaa, yhden nelos- ja yhden viitossijan kymmenessä vastauskategoriassa”, kertoo Kartanogolfin toimitusjohtaja Petteri Ruuskanen ja jatkaa: ”tutkimuksen tulokset vahvistavat, että olemme tehneet nöyrästi töitä oikeiden asioiden kehittämiseksi kehittäessämme jo vuosien ajan määrätietoisesti kenttäyhteisöämme. Tuloksissa näkyy myös, että onnistuimme saamaan kentän tänä kesänä aivan erinomaiseen kuntoon jo alkukesästä reikäpelin SM-kisoihin. Toivottavasti kenttämme on vähintään yhtä hyvässä kunnossa ensi kesänä elokuun alussa järjestettävissä seurajoukkueiden juniorien SM –kisoissa.”

Kartanogolf arvioitiin Suomen parhaimmaksi golfkentäksi hinta-/laatusuhteessa. Kolmossijat Kartanogolf saavutti Viihtyisin golfkenttä- ja Paras golfravintola- sarjoissa. Kartanogolf ry:n puheenjohtaja Harri Kainulainen korostaa, että hinta-/laatusuhteen määrittää viime kädessä pelaaja, joka yleensä on maksaja. Pelaaja arvioi, onko maksettu hinta suhteessa siihen kokonaiskokemukseen, jonka hän rahalleen saa. ”Meillä on panostettu sisääntuloalueeseen ja viihtyisään klubiin, jossa on tarjolla hyvää kotiruokaa kohtuuhintaan. Muutaman kympin pelimaksu näyttää olevan kohdallaan huomioiden monipuolisen ja hyväkuntoisen kentän. Monet vastaajat kehuivat siistiä yleisilmettämme sekä leppoisaa savolaistunnelmaa”, summaa Harri Kainulainen.

Paras kokonaispalvelusarjassa arvioitiin kokonaisuuden toimivuutta, muun muassa henkilökunnan palveluasennetta, kentän fyysisiä puitteita, kuten klubitalon toimivuutta huomioiden ravintola-, peseytymis- ja pukeutumistilat sekä harjoitusalueita. Tässä Kartanogolf oli neljänneksi paras.
Tyytyväisimmät jäsenet –sarjassa Kartanogolfin jäsenet olivat arvioineet omaan seuransa viidenneksi parhaaksi. Puheenjohtaja Kainulainen kiitteleekin Kartanogolfin oman väen hyvää yhteisöllisyyttä ja mukavaa maalaiskentän tunnelmaa.
”Korostan myös hyvää yhteistyötä Joroisten kunnan kanssa. Kunta on ymmärtänyt hyvin golfin matkailumerkityksen ja osaltaan tukenut meitä erilaisissa asioissa. Toivon, että Kotkanharjun alueesta muodostuu viihtyisä ja kiinnostava kansalaisten vapaa-ajanviettoalue”, toteaa  Petteri Ruuskanen.  

Kenttäranking 2015 TOP 10
Kenttäranking 2015 Kaikki kentät
Artikkeli Golfpiste.com

Kuva: Kai Kilappa

« Takaisin