Sonja Valtonen ja Ami Semi palkittiin syyskokouksessa

2.12.2015

Seuran syyskokouksessa palkittiin Sonja Valtonen, joka siirtyy opiskelujensa valmistumisen jälkeen klubin palvelutiskin takaa vakinaiseen toimeen. Puheenjohtaja Harri Kainulainen kiitti seuran puolesta Sonjaa ja ojensi muistolahjan ja toivotti menestystä ”jakkupukuhommiin”.

Ami Semi puolestaan sai seuran kiitokset ja lahjan sihteerin homman yli kaksikymmentä vuotta kestäneestä toimesta. Ami on seuran perustajajäseniä ja vakituista kalustoa kaikissa talkoissa ja tapahtumissa.

Kartanogolf ry:n puheenjohtajana jatkaa kaudella 2016-17 Juvan vapaa-ajan asukas Harri Kainulainen. Seuran sihteeriksi valittiin Pekka Teppola Varkaudesta ja jäseniksi uudelleen Markku Siltanen Pieksämäeltä sekä varkautelaiset Mikko Nykänen ja uutena Markku Vaanola. Hallituksessa jatkavat Riitta Seppäläinen Joroisista, Ilpo Keinänen Heinävedeltä sekä varkautelaiset Kari Salmela ja Kirsi Väisänen.

Toimintasuunnitelma, joka on julkaistu seuran nettisivulla kokouskutsun yhteydessä, hyväksyttiin sellaisenaan. Se sisältää jälleen SM-kilpailut, kun junioreiden seurajoukkueet kilpailevat Suomen mestaruudesta.

Seuran jäsenmäärä on tällä hetkellä 1 140. Se on seitsemän jäsentä enemmän kuin viime kaudella. Toimintasuunnitelman mukaan tehostetaan jäsenhankintaa korttikurssilaisten keskuudessa. Kaikki green cardin suorittaneet eivät ole liittyneet seuraan, joten heille tullaan seuran esittelyä tehostamaan.

Kokouksen päätteeksi Petteri Ruuskanen esitteli kentän kunnostamissuunnitelmat sisältävän Master Planin. Keskustelussa eniten kaivattiin ”takaysin poikkiojan” kunnostamista sellaiseen kuntoon, että sinne ei enää katoaisi palloja. Ojan täyttö tai kivetty vesieste olivat vaihtoehtoina.

Kentän läpi virtaavaan kanavaan suunnitellut pohjapadot piti rakentaa menneellä kaudella, mutta lupaehdot viivästyttivät suunnitelmaa sen verran, että työ siirtyi ensi syksylle. Patojen tarkoituksena on jarruttaa virran mukana kulkevan hienoaineksen määrää ja toisaalta nostaa veden pintaa. Padot tulevat 12-väylän sillan luo ja veden pumppaamon alapuolelle
.
Kokouksen päätteeksi nautittiin Kennethin valmistama joulupuuro.

Ilpo Keinänen
« Takaisin