Uusia kasvoja seuran hallitukseen

21.1.2016

Juuri kun lopultakin saatiin lunta suksen alle, kaapii seuran hallitus jo maata uuden golfkauden ohjelmaksi. Kalenteri täyttyy hyvää vauhtia. Päivämäärät vielä tarkentuvat kevään mittaan, mutta jo nyt on nähtävissä, ettei tekemisen puute uhkaa. Hallitus piti kokouksensa 14.1. Se järjestäytyi, käsitteli kesä ohjelmaa, keskusteli golfyhteisön strategiasta sekä hyväksyi lausunnon liiton sääntömuutosehdotukseen sekä toivotti uudet hallituksen jäsenet Markku Vaanolan ja Pekka Teppolan tervetulleiksi. Markku on uusi junioritoimikunnan puheenjohtaja ja Pekka hyppää pitkäaikaisen sihteerin Ami Semin ”saappaisiin”.

Hallitus valitsi uusia kapteeneita. Seniorikapteeniksi valittiin Juhani Hedman ja Joonatan Laitisesta tehtiin juniorikapteeni. Mikko Nykänen jatkaa kilpailu- ja tasoitustoimikunnan vetäjänä. Muut hallituksen jäsenet ovat: Harri Kainulainen, Markku Siltanen, Kirsi Väisänen, Riitta Seppäläinen, Kari Salmela ja Ilpo Keinänen. Juha Nissinen on seuran kapteeni.

Seuran toimintasuunnitelma sisältää runsaasti tapahtumia ja kilpailuja. Niiden päivämäärissä on vielä sen verran viilaamista että ne päätettiin julkaista vasta kun lopulliset ajat on lyöty lukkoon. Pisimmällä on senioritoimikunnan kalenteri, josta tärkeimmät päivämäärät seuraavassa:

Talviharjoittelu alkaa kuplassa       20.1. Jarmo Hovilan klinikalla klo 13.
Simulaattoriharjoitukset                18.1. klo 12.00 – 14.00
Jarnon klinikka Mikkelissä            17.3. klo 13-15
Jarnon klinikka Joroisissa              2.5. klo 12-14
SSS-tour, Rantasalmi                     12.5.
SSS-tour, Joroinen                         26.5.
Alue-tour Joroinen                          7.6.
SSS-tour, Imatra                             30.6.
Alue-tour, Muurame                        5.7.
SSS-tour, Revontuli                        21.7.
Alue-tour, Tahko                              2.8.
SSS-tour, Tarina                             11.8.
Seuran mestaruus, lyöntipeli         20.-21.8.
SSS-tour, Kerigolf, Finaali            25.8.
Kauden päätöskisa                          pvm. auki
SSS-tour jäähdyttelykisa Mikkelissä    pvm ei tiedossa

Senioritoimikunta edustaa noin puolta jäsenkunnasta. Siitä joukosta on löytynyt talkoojoukkoa eikä sen joukon tarve vähene lähestyvälläkään kaudella. Kansallinen Golfviikko ja Puistokävely tarvitsee apujoukkoja. Selvästi suurin talkooporukka tarvitaan 2.-4.8. Silloin kenttä täyttyy Junioreiden joukkue SM-kilpailuihin tulevista pelaajista.

Hallitus päätti tutkia mahdollisuuksia ja hakea arvokilpailuja myös jatkossa. Kilpailijoiden ja seuran kokemukset viimekesäisistä reikäpelien SM-kisoista antaa odottaa hyvää myös jatkossa.

Liittokokoukseen seuran edustajiksi lähtevät Petteri Ruuskanen ja Markku Siltanen, sekä Harri Kainulainen, joka osallistuu kokoukseen virkansakin puolesta. Liittokokous pidetään Jyväskylässä 13.-14.2. SGL:n Itä-Suomen alueseminaari pidetään Lappeenrannassa 2.2.2016 ja sinne lähtevät seuran edustajina seuran puheenjohtaja, kapteeni ja toimitusjohtaja.

Seuran nettisivuja ”remontoidaan” siten että jokainen toimikunta saa omille sivuilleen pöytäkirjat ja muut tiedotuksensa. Näistä muutoksista kerrotaan tarkemmin tuonnempana.

I.K.
« Takaisin