Klinikoita, kisoja, matkoja, mansikoita ja shamppanjaa kuuluu naisten golfkesään

29.1.2016

Naistoimikunta, johon kuuluvat Aila Korhonen, Seija Reiss, Pirjo Väisänen, Mervi Pietinen ja Kirsi Väisänen puheenjohtajana, ovat suunnitellut jo tulevaa kesää 10.1. pitämässään kokouksessa. Muutamia tapahtumia tulee vielä lisää ja päivämääriin tulee tarkennuksia, mutta maistiaisia seuraavassa ja lähempänä toteutusta sitten lisää.

Toimikunta ottaa kaikki seuran naispelaajat avosylin vastaan, siis rohkeasti vaan mukaan.

Ensimmäisenä on suunnitelmissa harjoitusmatka Mikkeliin Jarno Hovilan Areenalle. Ehdotettu päivämäärä on la 19.3., mikäli se sopii Jarnolle. Samalla on pyydetty ehdotusta kahdesta opetus-sessiosta toukokuulle. Toimikunta odottaa vastauksia Jarnolta. Jos matka Mikkeliin aikataulujen puitteissa ei toteudu, niin päätettiin yrittää saada sitten klinikka Kartanogolfiin toukokuulle kolmesti.

Päätettiin järjestää tiedotusilta naisille tulevista kauden tapahtumista. Aikataulu tarkentuu myöhemmin, mutta ajankohta on todennäköisesti huhti-toukokuussa.

Omakustanteinen pelimatka on taas suunnitteilla 18.-19.6. Tarjous tänä vuonna pyydetään Hartolasta. Aila Korhonen on lupautunut hoitamaan asiaa.

Naisten Sunnuntai on tänä vuonna joko su 5.6. tai 12.6. Kansallisella tasolla ei ole vielä tehty päätöstä.

Mansikka & Shamppanja-kisa on tänä vuonna su 17.7.

Alkusuunnittelua uuteen naisille tarkoitettuun kisaan ” Kartanon Katariina”, jonka yhteyteen sisällytämme Lady Tour South Savo Kartanogolfin osakilpailun. Kisa olisi tarkoitus pitää yhteislähtökisana ja kisamuoto pb. Ajankohta tarkentuu myöhemmin. Varkauden naisyrittäjiin otetaan yhteyttä, jotta saataisiin heitä mukaan järjestelyihin lähinnä palkintojen ja ideoiden taholta.

Naistoimikunnan seuraava kokous on 21.2. klo 15.00.

Naistoimikunnan puolesta,

Kirsi Väisänen« Takaisin