Senioreiden alkukauden kuulumisia

13.4.2016

Senioireiden alkukauden kuulumisia

Tätä kirjoittaessani 11.4 on tullut tieto, että kenttä huomenna avataan. Talvi hurahti kuitenkin nopeasti ja nyt jälleen mahdollisuus palata mieluisan golfharrastuksemme pariin.

Toki toimintaa on pyöritelty myös talven mittaan. Kuplahallin lyöntiharjoituksissa on mukavasti meitä varttuneita golfareita käynyt, kuten myös simulaattoriharjoituksissakin. Läpi talven lyöntiään hionneet ovatkin varmaan heti kauden alusta luultavasti hyvässä lyöntivireessä. Toivotaan toki myös vähemmän mailoja talvella käsissään pitäneille onnistumisen hetkiä heti kauden alusta alkaen.

Senioritoimikunta on talven mittaan palavereita pitänyt ja kesän tulevaa toimintaa pohtinut osaltaan. On mietitty kuinka jo meitä seniori-ikään ehtineitä parhaiten tulisi huomioitua seuratoiminnassa. Suunnitelmia ja tapahtumarunkoa on koottu ja lukkoon lyöty, joista alkukauden osalta poimintoja tässä.

Harrastajissa on mukana innokkaasti kilpailevia ja paineettomasta golfin pelaamisesta nauttivia, mukava peliryhmä kruunaa kierroksen. Vappuun saakka voidaan poistaa talven tuoma mahdollinen kankeus hartioilta, pelaillaan ja ajetaan itsemme sisään klubifiilikseen.

Tulevia tapahtumia alkukaudesta:

Aloitetaan 2.5 Hovilan Jarnon golfklinikalla.


SSS-Tour pyörähtää käyntiin 12.5 Rantasalmi Golfissa, kilpailuhenkiset alkakaa etsimään paria itsellenne.

Seuraava SSS-Tour käydäänkin meidän upealla kotikentällä Joroisissa 26.5. Tämän jälkeen on vielä neljä kisaa kesän mittaan lähialueiden kentillä. Kilpailuohjelman löydät klubin ilmoitustaululta.


Aluetour kisa käydään Kartanogolfilla 7.6, johon toivotaan mukaan runsasta joukkoa
pelaajia meiltä, siis niitäkin jotka eivät muuteen kisaa kierrä. Seurakisa Mikkelissä Porrassalmea vastaan on sovittu 31.5 pidettäväksi.

Talkoita tarvittaessa pidetään ja niihin osallistutaan, kenttäavustajan hommat ovat
myös perinteiseen tapaan senioreiden vastuulla sesonkin olessa kiivaimmillaan. Muiden toimikuntien järjestämiin tapahtumiin osallistutaan tarpeen mukaan.

Erittäin mukavaa ja antoisaa pelikesää kaikille!

Senioritoimikunnan puolesta, seniorikapteeni Juhani Hedman

« Takaisin