Senioriuutisia ja -tiedotteita

23.5.2016

Senioriuutisia ja -tiedotteita

Kausi on käynnistynyt kohtalaisen pirteästi ja reilu kuukausi on kenttää kierretty. Kierroksia innokkaimmille on kertynyt jo useampia kymmeniä, mutta varmaan myös muutkin ovat ehtineet pelata tavoitteidensa mukaisesti. Vapun jälkeinen, lähes keskikesän keli, toi aurinkoista mieltä meille kenttää kiertäville. Kohtalaisen nopeasti pelikuntoon saadut greenit ovat lisänneet pelinautintoa.

Klubillamme on ehditty järjestää jo muutamia kisoja, joissa meitä seniori-ikäisiäkin on osallistujalistoilla mukavasti ollut. Vähän isompiin kisoihin on meiltä myös innostusta riittänyt.

Rantasalmella 12.5 käynnistyi, kuuden osakilpailun SSS-Tour, hyvällä menestyksellä seurallemme. Kaksikko Sakari Voutilainen ja Hannu Antikainen ylsivät voittoon tässä em. SSS-Tourissa. Kymmenen parhaan joukossa oli myös kaksi muuta paria (Riikonen-Sutinen ja Salmela-Virtanen). Seuraava koitos tästä turneesta käydäänkin kotikentällämme 26.5 klo 10.00 alkavalla yhteislähdöllä. Kisaan on seurakohtaiset viiden parin kiintiöt, mutta myös muilla on mahdollisuus osallistua, vaikka ei koko turneeta kiertäisikään. Turneen kiertäjät jatkavat sitten 30.6 Imatralle.

Aluetour (yksilökisa) käydään myös Kartanogolfissa 7.6, johon kiintiöiden lisäksi on kaikkien halukkaiden mahdollista osallistua.

Yllä oleviin kisatapahtumiin toivotaan mukaan myös talkoolaisia erilaisiin pieniin tehtäviin, ainakin ”forecaddie” tarvetta on hankalimmille väylille kisan nopeuttamiseksi. Osallistumishalukkuudesta voi ilmoittaa caddiemastereille.

Porrassalmen Annilan kentälle on sovittu seurakisa GP:tä vastaan 31.5. Toivotaan sinne iskukykyinen ryhmä mukaan. Tätä kirjoittaessa ei ole tietoa osallistuja rajoitteista, laitetaan tietoa tapahtumasta myöhemmin ilmoitustaululle, kyytijärjestelyt yms.

Oikein mukavaa kesän jatkoa kaikille, palataan ja pelataan!

Senioritoimikunnan puolesta, Juhani Hedman
« Takaisin