Sade kasteli SSS-tourin seniorit

30.5.2016

Golf on ulkoilmaurheilua ja siihen saattaa kuulua myös sade. Sitä lajia riitti koko pitkäksi venyneen kilpailun ajaksi, kun SSS-tourin kisa käytiin Kartanogolfin kentällä 26.5. Täysi kentällinen pelaajia ja märät olot venyttivät pelaajien urakan pari tuntia ihanneaikaa pitemmäksi. Siitä huolimatta läpimärkien asujen seasta saattoi nähdä iloisia ilmeitä. Seniorit eivät ole sokeria.
 
Klubille tullessa kilpailijoita odotti lämmin keitto ja kuohujuomatarjoilu, kun Kartanogolfin Matti Laitinen upotti 14. väylällä pallon avauksella reikään.
- Häkellyin niin etten muistanut ottaa palloa talteen vaan jatkoi sillä peliä ja vetäisin sen seuraavalla väylällä lampeen. Kaksikymmentä kuusi vuotta sitä jahdattu ja nyt se tuli, Matti nauroi ja oli tyytyväinen kun se tuli kilpailussa ja Kartanogolf kustansi kuohuvat.

Järjestävän seuran pelaajat menestyivät hienosti kilpailussa. Hannu Antikainen ja Sakari Voutilainen ottivat voiton pelattuaan 41 pistettä. Pisteen päähän heistä pääsivät Reijo Kolehmainen Yrjö Nykänen KGOLF, Antero Laurila Heikki Mehtonen RanG sekä Jukka Hyvönen PG Vesa Rytkönen KGOLF.

Viidenneksi sijoittui paras naispari Carita Suhonen Anne-Marie Voutilainen. Heidän seuransa on KGOLF ja pisteitä ladyt latoivat 39 kappaletta.

Pitkäksi venähtäneen pelin ja sään aiheuttaman koettelemuksen lievitykseksi Kartanogolf tarjosi vieraspelaajille ilmaisen pelikierroksen tämän kesän aikana käytettäväksi.

Kilpailun täydelliset tulokset löytyvät Kartagolfin sivuilta:

SSS-Tour 26.5. tulokset« Takaisin