Aluetour on täynnä!

3.6.2016

Senior Aluetour jatkaa isojen tapahtumien sarjaa Kartanogolfin kentällä. Tiistaina 7.6. pelataan seuraava kentän täyttävä kilpailu. Kyseessä on IV-alueen ensimmäinen osakilpailu. Sarjaan kuuluu neljä osakilpailua. Ne ovat 5.7. Muuramessa, 2.8. Tahkolla ja 3.8. Messilässä.

Kilpailuun ovat oikeutettuja osallistumaan kaikki Suomen Golfseniorit ry:n jäsenet ja sarjoja on yksi naisille ja kolme miehille. Mukana on täydet 132 pelaajaa.

- Meillä oli 1.6. alueen seniorivetäjien kokous, jossa käytiin läpi kisan järjestelyt. Kenttä täyttyy ja voidaan vain toivoa että sää olisi suosiollisempi kuin edellisessä kilpailussa SSS-tourissa, sanoo Kartanogolfin senioritoimikunnan puheenjohtaja Kari Salmela, joka toivoo paikalle myös talkoolaisia fore caddeiksi nopeuttamaan kilpailun kulkua. Ilmoittautuminen niihin hommiin käy ajoissa ennen kilpailun alkua.

Naiset, joiden ikäraja senioreissa on 50 vuotta, pelaavat kilpailun hcp pistebogeyna. Miesten sarjoja on kolme M55, M65 ja M70. He pelaavat hcp lyöntipelinä. Naiset pelaavat tiiauspaikalta 49 ja kaikki miesten sarjat paikalta 56.

Kilpailu alkaa yhteislähdöllä kello 9.00. Lähtöryhmät julkaistaan 6.6. seuran sivuilla.« Takaisin