Lasten leirillä oli mukavaa

16.6.2016

- Ihmeen vähän tuli leiriläisiä, mutta ovat kyllä tosi innokkaita, kuuntelevia ja halukkaita oppimaan, sanoi junioritoimikunnan puheenjohtaja Markku Vaanola, joka yhdeksän pojan innokkuudesta syttyi itsekin niin, että leiriläisten kanssa vilahti vapaapäivänä kello ympäri kentän harjoitusalueilla.
Nämä yhdeksän poikaa osallistuivat Kartanogolfin ja Oma SP:n järjestämälle golf- ja salibandyleirille 7-9.6. Jostain syystä leiri ei tällä kertaa vetänyt isompaa joukkoa, sillä aiempina vuosina osallistujia on ollut parikymmentä.
- En keksi syytä katoon, mutta ryhmä on ollut tosi mukava ja hyvin käyttäytyvä. Joskus on pitänyt ottaa jäähypenkkikin käyttöön. Nyt ei sitä ole kaivattu, ei ensinkään. Hyvä puoli asiassa on sekin, että pojat saivat enemmän henkilökohtaiusta opastusta,  sanoi Markku, joka töittensä vuoksi oli vain yhden päivän mukana. Mika ja Kaarlo Muurikoski toimivat vetäjinä ja ohjaajina koko leirin ajan. Mika kuljetti poikia bussilla kentän ja urheilutalon välillä.

Leirin päiväohjelma alkoi kello 8.30 aamiaisella. Kello yhdeksältä siirryttiin golfin pariin. Erilaisia lyöntejä harjoiteltiin kentän lähipelialueilla ja rangella. Aamupäivän parituntisen jälkeen pojat söivät lounaan ja siirtyivät iltapäiväksi urheilutalolle salibandyn pariin. Päivä päättyi klubilla, jonne Mika Muurikoski toi pojat bussilla. Osa jäi vielä harjoittelemaan kentälle ja odottelemaan vanhempien noutoa.
Golfmailoja oli joillakin omasta takaa ja klubilla on lainamailoja ihan yllin kyllin, joten ”työkaluja” riitti kaikille. Leirin tarkoituksena on antaa leiriläisille valmiudet green cardin suorittamista varten.

Junioreille järjestetään vielä toinenkin leiri. Se tullaan pitämään heinäkuussa Tarinassa. Tietoja siitä voi katsoa junioritoimikunnan sivuilta. Sinne pääsee KGOLFin etusivulta ylävalikosta Kartanogolf/junioritoimi-
kunta.

Kuva ja teksti Ilpo K
« Takaisin