Yrjö Nykänen senioritourilla Lappeenrannassa

17.6.2016

M65 tour  osakilpailu pidettiin Lappeenrannassa 14.6. Viipurin Golfin kentällä. Lähdin Joroisista varhain aamulla kohti Lappeenrantaa. Sain mukaani caddy'n. Päivä oli tosi hieno ja kevyttuulinen. Kenttä oli erinomaisessa kunnossa ja griinit oli viritetty erittäin haastaviksi. Mukaan lähti vajaa sata pelaajaa.

Jo rangella tunsin, että tänään ei tule olemaan helppoa sillä lyönti ei ollut kohdillaan. Peli lähti sitten avauksen jälkeen tosi tahmeasti liikkeelle ja oli heikkoa lähes koko pelin ajan, joskin sekä etu- että takaysin loppupuolella ote aina vähän parani. Lopputuloksena oli 49.sija. Kilpailun tulostasokaan ei ollut erityisen kova muutamaa kärkipelaajaa lukuun ottamatta. Eli parannettavaa seuraavaan suunnittelemaani osakilpailuun Lahteen jäi paljon. Pitää kuitenkin muistaa, että tämä on vain golfia ja siihen kuuluu osana pelin vaihtelevuus.

Lopuksi vielä kiitokset Viipurin Golfille hyvistä kisajärjestelyistä ja erinomaisista Saimaan järvimaisemista, jotka ovat nähtävissä lähes joka väylällä.

Tulokset

Yrjö Nykänen« Takaisin