HEINÄHATTU OPEN

29.6.2016

Senioritoimikunta järjestää perjantaina 8.7 klo 18.00 alkaen kaikille avoimen rentomielisen Heinähattu kisan/ -tapahtuman.

Ajoittain on noussut esille, mitä muuta senioritoiminta voisi olla kuin totista kisailua? On tullut toiveita astetta rennommista tapahtumista ja toiminnasta. Nyt toimikunta järjestää tapahtuman, joka pelataan/ kisaillaan etuysillä, arvotuin joukkuein ja best ball -säännöin. Tapahtumassa pidetään myös puttikisa, jonka sääntöjä vielä tarkennellaan myöhemmin. Tämä kaikille avoimen tapahtuman ”kisaosuus” on tarkoitus viedä läpi parissa tunnissa, jonka jälkeen nautitaan grilli-illallinen.

Ruokaillaan rennossa ilmapiirissä klubin antimia nauttien. Iltaa jatkaen tarpeen ja halujen mukaan. Tapahtumaan on kaikilla mahdollisuus tuoda mukanaan oma caddie, sekä ystäviä omasta kaveripiiristä. Harvemmin ehkä kentällä käyvät puolisot ja ystävät pääsevät näin tutustumaan klubiimme ja sen rentoon ilmapiiriin.

Toivottavasti innostut tapahtumasta ja haluat siihen osallistua, kisaosuuteen voi ilmoittautua nextgolfin kautta, ystävien ruokailut ilmoitettava erikseen klubille. Vastaavanlainen tapahtuma on tarkoitus järjestää uudelleen kesän aikana, mikäli ilta saa suosiota ja todetaan hauskaksi tavaksi viettää yhteistä aikaa.

Huomaa, tapahtuma on avoin kaikille, eikä siis vaadi seniori-ikää. Tapahtuma kustantaa pelioikeuden omistajilta ja ruokailuun osallistuvilta 15€ ja vieraspelaajilta 35€.

Senioritoimikunnan puolesta, Juhani Hedman« Takaisin