Terveiset seniorien M55 SM-kisoista

5.7.2016

Kisa järjestettiin 1-3.7. Koskigolfissa Kuusankoskella. Kisa oli kolmipäiväinen, mutta kahden päivän jälkeen oli cut-raja, jonka jälkeen 70 parasta pelaajaa jatkoivat viimeiselle pelipäivälle. Kisassa oli kaikkiaan 156 pelaajaa.

Kenttä oli varsin hyvässä kunnossa. Viheriöt olivat tasaiset ja tasalaatuiset, mutta hieman hitaat verrattuna meidän viheriöihin. Väylät ja raffit olivat hyvin vahvat, mutta mainiosti pelattavissa.

Harjoituskierroksella pelasin tuloksen 74, joten odotukset kisalle olivat korkealla. Tavoitteena oli vähintään cut-rajan selvittäminen.

Perjantaiaamuna laittaessani kenkiä jalkaani, venäytin selkäni. Makasin hotellihuoneen lattialla selälläni 20 minuuttia ja kipu melkoinen. Harmitti kovasti. Vaimoni Taina sanoi, että tuossa kunnossa et lähde minnekään, mutta pakkohan se oli.

Kilpailukierros olikin sitten melkoista taistelua, kun lyöminen oli tuskaista ja pallo meni minne sattui, joten tulos 84 lyöntiä oli voitto itselleni.

Hotellilla saunaan ja Volttaaria selkään toivoen paranemista.

Lauantaina edelleen selkä kipeänä kisaan ja ajatuksena cut-rajan selvittäminen. Taistelinkin tuloksen 82 ja toivoin sen riittävän. Riittihän se hyvinkin, lähdin viimeiselle päivälle sijalta 53 ja ajatuksena parantaa sijoitusta.

Sunnuntaina keli oli painostavan helteinen, mutta sateeton. Pelikavereina olivat Jukka Pirkkalasta ja Aulis Hyvinkäältä.  Mukavia herrasmiehiä molemmat, joten kierros sujui varsin leppoisasti. Selän arkuudesta ja muutamasta töpeksimisestä huolimatta, tulos 78 (kentän par 73) oli työvoitto, joka riitti lopullisesti sijalle 43.

Mukava tapahtuma kaikesta huolimatta, joten ensi kesänä ehkä uudestaan, mikäli tasoitukseni riittää ja olen pelikunnossa.

Tulokset

Juha Nissinen« Takaisin