Joukkueiden SM-kisat varaa kentän kolmeksi päiväksi

26.7.2016

Kuusitoista seuraa otetaan mukaan Junioreiden SM-Joukkuekilpailuun. Kaikkiaan seuroja ilmoittautui 17. Rankingtilanteen mukaan kilpailuun tulevat:

Aura Golf, Pickala Golf Club, Koski-Golf, St. Laurence Golf, Harjattula Golf & CC, Karelia Golf, Nokia River Golf, Espoon Golfseura, Tarina Golf, Helsingin Golfklubi, Tuusulan Golfklubi, Lahden Golf, Aurinko Golf, Nurmijärven Golfklubi, Oulun Golfkerho ja Viipurin Golf. Varalle sijoittuu Kurk Golf.

Kilpailu varaa koko kentän kolmeksi päiväksi. Ne alkavat tiistaina 2.8., jolloin joukkueet pelaavat lyöntipelikierroksen, jolla ratkotaan seuraavan päivän reikäpelikaaviot. Lopulliset tulokset ja mestarijoukkue ratkeaa torstaina 4.8.

Koska kenttä on kolme päivää varattu vain kilpailukäyttöön, on Kartanogolfin osakkaille neuvoteltu mahdollisuus pelata edullisesti vieraskentällä. Golf Porrassalmi tarjoaa maksutonta pelioikeutta Kartanogolfin osakkaille tiistaina 2.8. ja Tarinagolf 25 € hintaista kierrosta keskiviikkona 3.8.. Osakkaiden ei tarvitse näin ollen kärsiä vieroitusoireista. Tosin iso joukko osakkaista on mukana järjestelyissä.

Talkoolaisia on lähes ilmoittautunut lähes 50. Heitä mahtuu vielä mukaan, joten jos aikaa ja halua jollakin on niin ilmoittautumisia otetaan vielä vastaan. Talkoolaisten nimilistat ja työvuorot löytyvät seuran sivuilta.

Kilpailujen onnistuminen vaatii tiivistä työrupeamaa myös kentän henkilökunnalta. Kentän peruskunto erinomainen ja sellaisena se luonnollisesti pidetään.
Kilpailut työllistävät koko henkilökuntaa, myös ravintolaa, sillä joukkueisiin kuuluu enintään kymmenen pelaajaa ja kun junioreita on kyse, myös heidän huoltajia on enemmän kuin aikuisten kisoissa. Koko Kartanogolfin henkilökunta on valmiina ottamaan haasteen vastaan.

ARVOKISAPUTKI SAA JATKOA

Seuran järjestettäväksi on jo tarjolla seuraavat arvokilpailut. Kyseessä ovat M65 SM-kilpailut ensi vuonna. Seuran puheenjohtaja Harri Kainulainen on pitänyt Kartanogolfia esillä ja niinpä kilpailujen järjestämistä tarjottiin Joroisiin. Kalenterin viimeistely on käynnissä ja alustava päivämäärä on 12.-13.7.2017.
Kilpailuun otetaan 120 kilpailijaa tasoituksen perusteella. Suomen Mestaruus ratkaistaan kahden kierroksen lyöntipelillä.


« Takaisin