Golfkokemus Saarenmaalta

25.8.2016

Lähdimme 7.8 viiden henkilöauton saattueella kohti Helsinkiä ja länsisatamaa. Hyppäsimme klo 18.30 lähteneen Tallink Queenin kyytiin ja myöhemmin illalla koko 10 hengen maukkaalle yhteispäivälliselle. Ilta kului pikkupaukuilla ja tanssilattialla jammaten.

Hyvin laivalla nukutun yön ja aamiaisen jälkeen suuntasimme autojemme keulat Tallinnasta kohti Virtsun satamaa, mistä laivalla Kuivastuun ja henkilöautolla kilpa-ajoa Saarenmaan Kuresaareen ja hotelli Arabellaan.

Me nuorimmat ja terveimmät suunnistimmekin välittömästi Saare Golfin kentälle ja pelasimme ensimmäisen kierroksen tuulisella, mutta hyväkuntoisella ja kauniilla kentällä. Green feen hinnaksi tuli vain 44 € Arabellan hotelliasiakkaille.

Lounaat ja päivälliset maistuivat Kuresaaren ravintoloissa edulliseen hintaan. Iltaisin tulimme pikkupaukuille hotellin ravintolaan ja seuraamaan telkkarista olympialaisia.

Pelit 10 m/s tuulessa olivat uutta ja outoa aiheuttaen pään raapimista ja pohdintaa mailavalinnoissa.

Ahkerimpien osalta neljän golfkierroksen jälkeen suuntasimme autojen keulat takaisin kohti Tallinnaa ja hotelli Metropolia sekä seuraavana päivänä taas Baltic Queenilla Helsinkiin ja edelleen kotiin.

Viro ja erikoisesti Saarenmaa on golfkohteena mahtava paikka. Kenttä on erittäin hyväkuntoinen ja hotellialennuksin edullinen, ihmiset palvelupisteissä ovat ystävällisiä ja kielitaitoisia ja ruoka on hyvää ja edullista.

Suosittelen,
Jorma Peiponen« Takaisin