TERVEISET AVO/AVIOPARI WEEKENDISTÄ KALAJOKIGOLFISTA 3.-4.9.16

27.9.2016

Taas se vuosi vierähti nopeasti ja tämä erittäin odotettu viikonloppu Kalajoella oli taas edessä! Ilmoittautuminen kisaan alkoi  kesäkuun alussa ja kisa oli buukattu täyteen 5 tunnin kuluttua ilmoittatumisen avauduttua!! Kisaan pääsi 74 pariskuntaa ja vielä noin 30 pariskuntaa jäi varasijalle odottamaan mahdollista paikan vapautumista.  Viisi innokasta pariskuntaa, joista 4 Kartanogolfista ja yksi St Lake Gc:sta olivat näiden onnellisten joukossa, jotka pääsivät kisaan heti.
Perjantaina 2.9. pelattiin omalla porukalla Kalajoella  tiukka harkkakierros, jossa nostettiin jo tunnelmaa seuraavan päivän koitokseen pikkukisalla, naiset vs miehet. Naiset ottivat murskavoiton!!
Ensimmäinen kisapäivä la  3.9. alkoi klo 12 yhteislähdöllä ja pelimuotona pb scramble. Odotettavissa oli pitkä, jopa 6,5 tunnin kierros, koska joka väylältä starttasi kaksi ryhmää. Mutta se ei iloista tunnelmaa latistanut, koska ilma oli lämmin ja aurinko helli meitä säteillään. Muutamilla väylillä oli myös erikoiskilpailuja kuten pisin draivi N/M ja lähimmäksi lippua N/M. Nestetankkauksesta pidettiin hyvää huolta kierroksen ajan järjestäjien taholta. Golfautosta tarjottiin juomaa ja grillimakkaraa saatiin väylän varrella olevasta laavusta. Mikäs sen mukavampaa!! Pitkän kierroksen jälkeen maistui jo hyvä ruoka klubilla. Sen jälkeen pikaisesti mökille saunomaan ja takaisin klubille iltayhdeksäksi illanviettoon. Ohjelmassa palkintojen jakoa eka päivän onnistujille, mm. lähimmäksi lippua väylä 10 tuli Kartanogolfin parille Johanna Jurvanen & Jari Tuomainen 2,49 !! Hienoa!  Sitten karaokea loppuilta!
Toinen kisapäivä su 4.9. starttasi klo 10 yhteislähdöllä ja pelimuotona greensome. Raaka pelimuoto, jossa seulotaan jyvät akanoista! Ilmeet osallistujilla hieman mietteliäät ja jännittyneet, että kuinkahan tässä käy. Taas erikoiskilpailuja myös mukana, joista mainittakoon voitto Kartanogolfin parin  Jaana & Pekka Kolehmaisen lähimmäksi lippua 2:lla lyönnillä 2,27m väylä 9 par 4! Kierroksen jälkeen klubilla tarjottiin taas lounas ja kahvi pullan kera. Palkintojen jaossa  ruokailun jälkeen oli edelleen iloinen tunnelma, vaikka monessa ryhmässä oli varmaan ollut parien välillä ehkä hampaiden kiristystä ja mielenkiintoisia katseen vaihtoja.
Kaiken kaikkiaan mahtava kisaviikonloppu Kalajoella tarjosi taas mukavia kokemuksia ja hetkiä leppoisissa tunnelmissa mahtavassa säässä! Kisajärjestelyt toimivat taas erinomaisesti koko kisan ajan ja palkintojen arvokin yhteensä n. 4000€.


 Tuomainen Jari ja Jurvanen Johanna, Korhonen Pentti ja Else, Kolehmainen Pekka ja Jaana,Pitkänen Jouni ja Väisänen Kirsi, Myllylä Lassi ja Vinkka Päivi

K.V.

« Takaisin