Kesäkartanon keittiössä isännöi nyt uusi mies

6.2.2017

Kartanogolfin ravintolan keittiöstä vastaa alkavalla kaudella uusi mies. Hän on Mika Suhonen. Hän on paluumuuttaja, joka palasi lapsuutensa maisemiin Maavedelle. Perusti sinne oman yrityksen, jossa harjoittaa jo kolmatta ammattiaan. Ensimmäisen ammattinsa hän hankki Kuopiossa, jossa hän valmistui ravintolakokiksi. Työt veivät miehen Helsinkiin, jossa livahti parikymmentä vuotta kymmenessä eri ravintolassa. Kesäkartano saa hänestä kokeneen kokin.

Mika Suhonen on 52-vuotias. Hän halusi 20 vuotta kestäneen ravintolatyön jälkeen kokeilla jotain muuta ja opiskeli puistopuutarhuriksi. Todettuaan alan työnsaantivaikeudet hän hakeutui puusepän oppiin, pätevöityi ja päätti perustaa puusepänverstaan kotitilalleen Maavedelle. Kesähovin Puuverstas Oy aloitti vuonna 2016. Paluumuuttajasta teki Joroisten Lehti haastattelun, johon Petteri Ruuskasen silmä sattui ja kun Kartanogolf haki parhaillaan kokkia ravintolaansa, hän soitti. Juttelutuokio johti tulokseen ja niin on kentän avainhenkilöstö miehitetty kun kausi alkaa.

Mika Suhosen koulutus: Ravintolakokki, puistopuutarhuri ja puuseppä, vaikuttaa äkkiä tarkasteltuna erittäin sopivalta kausiluontoiseen työhön golfkenttäyhtiössä. Kartanogolfin aluehan on hyvin hoidettua puistoa, eivätkä ammatilliset tiedot ja taidot sillä alalla ole pahitteeksi. Puusepän taitoja Mika pääsee tarjoamaan tuota pikaa, sillä vanhassa klubirakennuksessa sijaitsevat varastotilat kaipaavat kohennusta. Niinpä toimitusjohtaja suunnittelee jo tilaavansa hyllystöjä oman talon puusepältä.
« Takaisin