Senioritoimikunnan kuulumisia

15.4.2017

Kauden alku on jo hyvin lähellä, tarvitaan enää hiukan lämpimimpiä säitä kentälle pääsemiseen. Harmittavasti juuri tätä kirjoittaessa ennusteet lupaavat kylmenevää lähipäiviksi, pääsiäisen ajaksi. Kauden alkua on jo varmaan innolla meistä moni odotellut, onneksi kuitenkin rangelle on päästy purkamaan suurimpia lajin niin viehättäviä paineita.
 
Talviharjoitteluakin on jossakin määrin pystytty tekemään, kuplahallin kiinni oleminen keskitalvella sitä kuitenkin rajoitti. Innokkaimmat ovat kuitenkin ajelleet Mikkeliin ja Kuopioon loistaviin harjoitustiloihin pelituntumaa hakemaan. Vesileppiksen simulaattoria on myös moni käynyt testailemassa. Seuramatka ja omatoimiset reissut lämpimiin kohteisiin, ovat myös pitkää talvikautta osaltaan lyhentäneet joidenkin kohdalta.

Omalle kentälle pääsy on kuitenkin pian ajankohtaista, tutun kentän puitteet ja mukava ilmapiiri on mielestäni lajin varsinainen suola.
Uskon meistä monen odottavan ensimmäisijä tiijausaikoja jännittyneenä ja innolla, mukava päästä jälleen tapaamaan kentällä tutuksi tulleita pelikavereita. Vaihtaa kuulumisia ja puhua lajista, sekä kaikesta mahdollisesta, maailmalla tapahtuneesta, kuin kaikesta mukavasta hömpästäkin kannustavalla huumorilla sävytettynä.

Toimintaa ja tapahtumia on tällekin kaudelle luvassa, joihin me seniorit osaltamme jälleen osallistumme jokaisen mahdollisuuksien mukaan.
Talkootyö ja kentän valvonta ovat meille luontevasti sopinut ja niitä on tänäkin kesänä tarjolla. Seurassamme on mukava määrä aktiivisesti kilpailuihin osallistuvia senioreita mm. SSS-Tour, onnea ja menestystä teille kaikille, jotka kierrätte myös muilla kentillä seuramme väreissä.

Seniorisarjaan siirtyi vuodenvaihteessa meilläkin suuri määrä pelaajia, kun viisikymppiset nuoret miehet ovat nyt senioreita, aiemmin rajana oli
55 vuotta. Tervetuloa porukkaan. Joitakin rajoitteita näillä nuorilla senioreilla kuitenkin vielä on, esim. yllä mainitun SSS-Tourin vanha ikäraja taitaa säilyä ennallaan.

Kauden varsinainen virallinen avaus koko golfyhteisölle on 6.5, johon on suunniteltu ohjelmaa ja oheistoimintaa. Seniorit ovat päättäneet järjestää silloin kirpputorin, johon mielellämme otamme vastaan lahjoituksia. Asiallisessa kunnossa olevat sinulle sopimattomat golfvarusteet otamme mielellämme vastaan, katseleppa kevätsiivouksessa tavaroitasi sillä silmällä.

Senioritoimikunta toivottaa koko Kartanogolfin väelle oikein mukavaa alkavaa kautta ja pelitsemppiä. Toivottavasti jokainen meistä pääsee tavoittelemaansa pelilliseen suoritukseen tänä vuonna mahdollisimman usein ja pystyy nauttimaan pelistään, sekä Kartanogolfin koko hienosta tunnelmasta ja miljööstä.

Palataan ja pelataan, ollaan onnellisia!

Senioritoimikunnan puolesta,  Juhani Hedman
« Takaisin