Seuran puheenjohtajan tervehdys kauden avaustapahtumaan

5.5.2017

Kesä on lähes tullut – täällä Helsingissä on ollut jo peräti pari lämmintä päivää. Joroisissa ei aivan ole päästy vielä samoihin lämpimiin kuin täällä isolla kirkolla, mutta golfkausi on kuulemma käynnistynyt kohtalaisen hyvin. Kartanolla on tehty jopa pari holariakin, joista onnitteluni Jussille ja Tarjalle.

En harmikseni pääse nyt lauantaina kauden avajaistapahtumaan. Vakaa tarkoitus oli tulla ja ”korkata” osaltani Kartanon kenttä tältä keväältä, mutta esteeksi tulikin hyvän ystävän seitenkymppiset, joita menemme juhlimaan Järvenpäähän. Meitä neljäseiskoja muuten syntyi noin 108 000, joten ikätovereiden synttäreitä riittää. Niinpä osaltani aloitus kotikentällä siirtyy maanantaille viikon päähän. Täällä toki olen avannut kauden Vuosaaren kentällä, joka kyllä oli aika kuiva, mutta eipä juuri vielä vihertänyt kovinkaan paljon. Ja tuultahan Vuosaaressa riittää aina, merenrannalla kun on.

Toivotan teille kaikille avajaiskisan osallistujille mukavaa ja viihteellistä golfpäivää ja kapteeni Juhalle luonnollisesti napakkaa avauslyöntiä. Toivottavasti säiden haltijat ovat suosiollisia!

Hyvää kauden ja kesän alkua toivottaen, tapaamisiin Kartanolla,

Puheenjohtaja Harri
« Takaisin