Hei juniorit, golfkerhoon otetaan uusia pelaajia

9.5.2017

Samana päivänä, kun Kartanogolf vietti virallisia kauden avajaisia, kokoontuivat myös juniorit kauden avaukseen. Sonja Valtonen ja Samuli Laitinen vei ryhmänsä rangelle ja sieltä munkkipossuille ja limpparille. Avauspäivän sää oli aurinkoinen, mutta viileä tuuli teki kelistä kalsean. Siitä lienee johtunut, että vain seitsemän junioria oli tullut mukaan. Tilaa on uusille harrastajille. Mukaan siis mahtuu. Opetusryhmät jaetaan niin, että ryhmäläiset ovat suunnilleen samalla tasolla. Pelivälineitä on tarjolla kokeiltavaksi ja seuran ohjaajat antavat tason mukaista ohjausta. Kehittyneimmät voivat suorittaa green cardin harjoitusten yhteydessä. Harjoitusohjelmaan on lisätty myös liikkuvuus- ja muita lajia tukevia harjoitteita.

Harjoitukset pidetään kerran viikossa. Ne kestävät puolitoista tuntia ja alkavat maanantaisin klo 17.00. Harjoitukset alkoivat 8.5. Viikottaisten harjoitusten lisäksi tarjolla on myös leirejä. Tarinagolfin junioreiden kanssa järjestetään yhteinen leiri Kartanogolfissa vielä toukokuun aikana. Siitä ilmoitetaan lähiaikoina.

Kartanogolfissa uskotaan, että toinen leiri tulee olemaan mielenkiintoinen. OmaSP- leirin nimeä kantava kolmipäiväinen leiri 6.-8.6 yhdistää frisbeen ja golfin. Ruokailut klubilla ja aamupäivä golfia ja lounaan jälkeen heitetään frisbeetä. Ilmoittautumisaika on alkanut. Leirille otetaan enintään 40 junioria. Päivän ohjelma alkaa aamiaisella klubilla ja päättyy klo 14.30. Harjoitusalueelle voi jäädä harjoittelemaan senkin jälkeen, jos se on vaikkapa kyytien vuoksi tarpeen.

Seura hankkii lisää välineitä, jotka ovat harjoituksissa ja leireillä osallistujien käytössä. Omia välineitä ei siis heti alkuun ole tarpeen hankkia. Avajaisten yhteydessä oli vielä uutetta vasenkätisten mailoista. Niitä hankitaan lisää, samoin kuin Short Golf -välineitä.

Golfkerhoa pitää Kartanogolfin junioritoimikunta. Toimikunnan yhteystiedot löytyvät seuran nettisivuilta Etusivun ylävalikosta Kartanogolf ”nappia” painamalla, jolloin esiin tulee luettelo toimikunnista. Juniorijaoston kohdalta löytyvät nimet ja puhelinnumerot. Saa soittaa, sanovat toimikunnan jäsenet.
« Takaisin