Kanavagolfin matkamuistelmia

25.6.2017

17-18.6 tehtiin yhdistetyn nais- ja klubitoimikunnan järjestämä golfmatka Kanavagolfiin Vääksyyn. Tällä kertaa sää oli meille erityisen suosiollinen ja lähes 30 osallistujaa sai nauttia Kanavagolfin kauniissa maisemissa pelaamisesta, auringon helliessä lämmöllään. 

Kenttä oli hyvässä kunnossa ja greenit suorastaan loistavia, vaativuuttakin löytyi. Muutoinkin haasteita riitti matkanvarrella, mutta mukavaa tuntui kaikilla olevan – sen näki iloisista ilmeistä jo kaukaa ja naurua kuului useimmilta väyliltä matkan varrella. Tietenkin myös birdie huudahduksia.

Väyläkartat olivat upeita, mainostajalla oli oma paikkansa, mutta ilmakuva väylästä antoi ensikertalaiselle varsinkin hyvän kuvauksen väylästä ja sen mittasuhteista. Samalla voi levähtää penkillä ja aurinkosuojaa sai katosta, tietenkin sateella toimii sateensuojana.


Kenttähenkilökunta oli iloista ja todella ystävällistä, lähtöpäivänä saimme vielä henkilökunnalta yllätyksen täytekakkukahvien muodossa, niin jäipä meille makea tunnelma matkasta.
Salonsaaren Lomakylän yöpaikka oli peilityynen vesistön äärellä luonnon rauhassa ja pieni puusauna rannassa, kokemisen arvoinen paikka todellakin.

Nais- ja klubitoimikunta kiittää matkassa mukana olleita! 
« Takaisin