Juha Nissisen SM-kisakuulumiset

11.7.2017

SM M50 kisa järjestettiin tänä vuonna Keimola Golfissa Vantaalla, jossa puitteet olivat varsin hyvät ja kisajärjestelyt toimivat. Säiden vielä suosiessa, odotukset olivat korkealla 156 miehen ottaessa mittaa toisistaan sekä kentästä.
Kenttä oli yritetty saada parhaaseen mahdolliseen kuntoon, talven aiheuttamien vaurioiden jälkeen. Väylät olivat hiukan kärsineet talvesta, jonka vuoksi kisassa oli siirtosääntö.
 
Hyväkuntoiset viheriöt oli viritetty varsin haasteellisen kuntoon. Ne olivat melko nopeat ja muodokkaat, ja siksi tarkka lähestyminen ja puttaaminen oli arvossaan. Eräällä kolmitasoviheriöllä sain kakkoslyöntini keskitasolle 3 metrin päähän reiästä, joka sijaitsi alimmalla tasolla. Ainoa toivoni oli saada pallo osumaan suoraan reikään. Hipaisin pallon liikkeelle ja se valui reikää hipoen noin viiden metrin päähän ulos viheriöltä. Eli haastetta riitti. Valitettavasti tässä kisassa en pystynyt parempaan, ja cut-rajan jäi yhden lyönnin päähän. Ehkä ensikesänä uudestaan edustamaan seuraamme.

Juha Nissinen« Takaisin