33. Kaupunkiottelu Koski-Golfissa 1.-2.9.2017

4.9.2017

Suomen Golfliiton Itä-Suomen alueen perinteinen Kaupunkiottelu pelattiin 30-vuotisjuhlavuottaan juhlivan Koski-Golfin järjestämänä lauantaina. Perjantain ohjelmassa oli aluekokous sekä yhteinen illanvietto.

Aluekokouksessa liiton puheenjohtaja Hanna Hartikainen sekä uusi toiminnanjohtaja Juha Korhonen kertoivat liiton ajankohtaisista asioista sekä valottivat ensi vuoden suunnitelmia. Talouden ja toiminnan kehittäminen, viestinnän uudistaminen mukaan lukien liiton brändi sekä eBirdien sisällön laajentaminen, junioritoiminnan painottaminen Golfviikolla, + 55 toiminta, kilpapelaamisen edistäminen sekä valmennustietouden levittäminen seuroihin ovat liiton toiminnassa vahvasti esillä ensi vuonna. 

Liiton vaalitoimikunnan varapuheenjohtaja Harri Kainulaisen vetämässä vaalitentissä Itä-Suomen alueen paikalle liittohallitukseen pyrkivät ehdokkaat Mari Meriläinen (PuulaGolf), Osmo Ruuska (Tarinagolf) ja Toni Turkkila (Imatran Golf) esittäytyivät ja vastailivat tiukkoihin kysymyksiin. Alueen hallituspaikka vapautuu kun Harri Marjala jättää tehtävänsä. Hallitusvaali on 25.11. syysliittokokouksessa Tampereella. 

Illanvietto kului rattoisasti Koski-Golfin ”navetan vintillä” hyvän ruuan ja juomien sekä seurustelun ja tanssin merkeissä.

Lauantaina kauniissa säässä pelatussa kilpailussa oli mukana alueelta 19 seurajoukkuetta sekä Golfliiton joukkue. Kartanogolfin joukkueessa pelasivat Saara Kiviluoto, Mikko Nykänen, Markku Siltanen, Pekka Teppola, Petteri Ruuskanen ja Harri Kainulainen.

Kilpailussa oli yhteensä 121 pelaajaa. Joukkuekisassa Kartanogolf oli hienosti neljäs pisteillä 156, kun voittaja Golfliiton joukkue sai 168 pistettä. Toisena oli Holiday Club (159) ja kolmantena Karelia Golf (158). Mainittakoon, että Golfliiton joukkue sai isäntäseuralta ”ylimääräistä vahvistusta”, koska liitosta ei ollut paikalla riittävästi pelaajia. 

Henkilökohtaisessa hcp-sarjassa voittaja oli Karelia Golfin Päivi Vaarala (38 pist.). Kartanogolfilaiset sijoittuivat seuraavasti: 9) Mikko Nykänen (34), 15) Petteri Ruuskanen (33), 24) Markku Siltanen (32), 26) Harri Kainulainen (32), 83) Pekka Teppola (25) ja 89) Saara Kiviluoto (24).

Kaupunkiottelun sääntöjen mukaan liiton pelaajat pelaavat puheenjohtajasarjassa, jonka voitti liiton Harri Marjala (37). Seuraavilla sijoilla oli liiton edustajia/vahvistuksia ennen ”oikeita puheenjohtajia” kolmanneksi sijoittunutta Pielis-Golfin Tero Niskasta (33) ja kuudenneksi sijoittunutta Harri Kainulaista. Pelaajia oli tässä sarjassa 23.

Kapteenien sarjassa meillä ei ollut edustusta tällä kertaa. Scr-sarjassa sijoitukset olivat: 8) Mikko (81), Petteri (84), 43) Markku (96), 64) Harri (104) ja 71) Pekka Teppola (107). Tuloksen sai 90 pelaajaa.

Päivien päätteeksi esitimme itä-suomalaisille golfareille kutsun tulla seuraavaan Kaupunkiotteluun Savon Pariisiin, Kartanogolfiin 31.8.-1.9.2018, kun meillä vuorostamme on juhlavuosi ensi vuonna. 

Tässä yhteydessä kiitän kaikkia Kartanogolfareita mukanaolostanne kauden talkoissa, luottamustehtävissä, kilpailuissa ja muissa yhteisissä riennoissa. Kiitän henkilökuntaa tekemästänne hyvästä työstä ja erinomainen kiitos myös kenttäyhtiölle hyvässä hengessä sujuneesta yhteistyöstä.

Hyvää alkanutta syksyä toivottaen,

Harri Kainulainen

« Takaisin