Sadekesä vei viime kauden kierroksista pari tuhatta

17.4.2018

Keväänmerkkejä on ilmassa. Peipot, rastaat, töyhtöhyypät, västäräkit ja iso joukko muita muuttolintuja on saapunut, rangelle pääsee lyömään, viheriöt keräävät lämpöä harsojen alla, väylille on kylvetty hiekkaa edistämään lumien sulamista ja yhtiön ja seuran vuosikokoukset on pidetty.

Yhtiökokous hyväksyi tilinpäätöksen suuremmitta puheitta, vaikka siihen olikin jouduttu kirjaamaan pieni tappio. Yhtiön talouteen 4 441,51 euron suuruinen tappio ei kummempia vaikuta. Talous on hyvässä tasapainossa ja tase kunnossa.

Yhtiön hallitukseen valittiin Hillevi Loimusalo, Matti Lipsanen, Jorma Peiponen, Kari Pitkälä ja Jussi Viljakainen. Varajäseneksi valittiin Mika Muurikoski. Hallitukseen kuuluu viisi varsinaista jäsentä. 

Yhtiön liikevaihto oli viime vuonna 10 000 euroa pienempi kuin vuonna 2016. Golf on ulkoilmaurheilua ja viime kesä oli melko sateinen ja viileä. Kierrosmäärä, 249 00, tippui parituhatta vuoteen 2016 verrattuna. Vieraspelaajia oli 4 850, kun edellisenä kesänä määrä heitä kirjattiin 5 150. Kenttä kärsi talvivaurioita, jotka osaltaan varmaankin vaikuttivat, sään lisäksi, hieman laskeneisiin lukuihin.

Seuran kokous pidettiin yhtiökokouksen jälkeen. Sekin kokous sujui reippaasti ilman suurempia ”mutinoita”.
Seurakin joutui kirjaamaan tilinpäätökseen pienen tappion 1 947,49 euroa. Seuran talous on kuitenkin tasapainossa ja kunnossa. Kummankin tilinpäätökset on julkaistu kokonaisuudessaan kokouskutsun yhteydessä Kartanogolfin sivuilla. Tilinpäätösten lisäksi, siellä on myöskin seuran toimintakertomus kokonaisuudessaan. Tulevina vuosina on tarkoitus ryhtyä laatimaan myös yhtiön hallituksen toimesta vuosittainen toimintakertomus. Sen laatiminen ei ole pakollista lain tai sääntöjen mukaan, kuten seuran säännöissä edellytetään, mutta osakkaille suuntautuvan tiedottamisen kannalta toimitusjohtaja pitää sitä tarpeellisena.

Toimintakertomuksen lukemalla saa kattavan kuvan Kartanogolf ry:n vireästä ja monipuolisesta toiminnasta.
Seuran jäsenmäärä oli vuoden lopussa 1088. Naisia jäsenistä oli 327, miehiä 657, tyttöjä 20 ja poikia 84. Jäsenmäärä laski kolmella.

IK

« Takaisin