Ruskamatkalla viihdyttiin

24.9.2018

Perinteinen Ruskarieha -matka järjestettiin tänä vuonna Aulanko golfiin 15-16.9. Matkalle osallistui 44 reipasta kartanogolfilaista.

Lauantaina pelasimme harmaassa sadesäässä kauniin ja vaihtelevan Eversti -kentän. Onneksi pahin kaatosade loppui, mutta kuurot pitivät pelin mielenkiintoisena loppuun asti. Lauantai oli Jussi "Hedu" Hedmanin onnenpäivä. Miesten sarjan voitto irtosi 35 pisteellä ja Hedun pallo löysi myös lähimmäs lippua tuloksella 1,13 m. Naisten sarjan ykköspaikka livahti allekirjoittaneelle 33 pisteellä, joten täten voin julistaa neljännen sijan kiroukseni murtuneen, ainakin hetkiseksi. Lähtöryhmien keskinäisessä kisassa voiton veivät Juha Järveläinen, Harri Sutinen, Kai Pietikäinen ja Neiti Haamu, tuloksella 125 pistettä.

Majoituimme Scandic Aulanko -hotellissa. Yhteisen maittavan buffet-ruokailun jälkeen ilta jatkui hyvästä seurasta nauttien. Illan aikana nähtiin mm. jännittäviä biljardipelejä ja osa seurueesta onnistui pääsemään Seppo E. Laitisen puhelahjojen ansiosta myös hotellissa järjestettyihin Rockabilly -bileisiin kuuntelemaan livebändien soittoa.

Sunnuntaina saimme pelata kauniissa syksyauringossa 9-reikäisen Hugo -kentän. Jostain syystä kentällä oli äärimmäisen vaikea löytää palloja, vaikka ne olisivat olleet nenän edessä väylällä. Varapallot viuhuivat ja tammien kyljet kolisivat, mutta toiset tekivät myös tulosta. Naisten sarjan parhaana palkittiin Marjut Hedman (38 bp) ja miesten parhaana Kari Kinnunen (34 bp). Lähtöryhmien keskinäisessä kisassa menestyi Tuija Silvastin, Tuula K. Nykäsen, Mikko Nykäsen ja Mika Muurikosken ryhmä yhteistuloksella 116 pistettä. Päivän parhaan lyöntipelituloksen nakutteli Juha Nissinen, tulos 75 lyöntiä. Lähimmäs lippua -kilpailua dominoivat seuran naiset ja voiton vei Kirsi Partanen tuloksella 3,12 m. 

Erityismainintana todettakoon reissussa mukana olleen caddien Katja Massisen iloinen kannustus ja sinnikkyys caddien tehtävissä. Ehkä ensi vuonna Katja on mukana myös pelaajavahvuudessa. 

Kotiin palasi sunnuntai-iltana joukko väsyneitä, mutta onnellisia kartanogolfilaisia. Ahosen Jamia lainaten: "Kotimatka - paras matka." Ihanaa oli päästä kotiin nukkumaan. Ensi vuonna taas uudestaan!

Reissu oli organisoitu hyvin, tiedotus toimi ja palkinnot olivat hyviä. Erityisesti Eversti -kenttä oli pelaajien mieleen, vaikka tämänkin reissun jälkeen voimme yhtyä Teittisen Pekan sanoihin "Ei ole Kartanogolfin kenttää voittanutta".

Saara Kiviluoto




« Takaisin