Paavo Tervosen esittely

27.11.2018

Rehtori Paavo Tervonen valittiin yksimielisesti jatkamaan seuran puheenjohtajana. Harri Kainulainen halusi 12-vuotisen urakan jälkeen jättää paikan. Harrin aikana Kartanogolf tuli tunnetuksi maamme golfpiireissä. Hänen seuraajansa joutuu harppomaan pitkiä askeleita, jos samaan pyrkii. Uudella puheenjohtajalla on tunnettuutta nuorison piirissä sekä talousalueella kunnallisten luottamustoimien kautta. Tässä lyhyt esittely. Toivotetaan mies tervetulleeksi.

Kuka on Paavo Tervonen? Ikä, asuinpaikka, työura, golfura ja muut harrastukset?
– Toimin Varkaudessa Waltterin koulun rehtorina. Tässä peruskoulussa on 900 oppilasta ja 120 aikuista seuranani. Olen toiminut koko työikäni rehtorina, ensin parissa koulussa Joroisissa ja nyt jo parikymmentä vuotta Varkaudessa. Merkittävimmät luottamustoimet ovat olleet kunnanvaltuuston jäsenyys, kunnanhallituksen puheenjohtajuus sekä sivistyslautakunnan puheenjohtajuus Joroisissa. Harrastuksia on ollut lukemattomia. Olen juossut maratonia, harrastanut triatlonia, hiihtänyt, ampunut, pelannut kaukalopalloa ym. Nykyisin käyn kuntosalilla ja pelaan golfia. Pelkkää liikuntaa harrastukseni eivät ole sillä lukemiselle, teatterille, elokuville ja oopperallekin yritän aikaani varata, kesämökillä puuhastelun lisäksi. Matkustelu kotimaassa ja ulkomailla golfin merkeissä tuottaa mielihyvää.

Golfin aloitin vuonna 2011. Tämän harrastuksen aloittamisesta voin kiittää tytärtäni, joka ilmoitti itsensä ja minut korttikurssille. Se tapahtui tietämättäni. Sillä tiellä olen. Pauli Räsäseltä olin saanut kuulla golfin hyvistä ja Ilmo Muhonen saa kiitokseni, kun jaksoi monta vuotta seurata pelini alkuvaiheiden ontuvaa kehittymistä sateessa ja tuulessa lukuisten kierrosten ajan.

Kartanogolfissa ovat asiat hyvällä tolalla. Voiko hyvää parantaa? Mihin suuntaan alat laivaa kipparoimaan?
Kartanogolfin kenttä on mielestäni hieno ja hyvin hoidettu. Talous on kunnossa. Yhdessä tästä on hyvä jatkaa.
 
Kartanogolfin henki syntyy kaikkien yhteisössä toimivien työntekijöiden ja pelaajien yhteistyöllä. Kartanogolfissa on sosiaalisia, mukavia ja hyväntahtoisia henkilöitä. Uskon uusien pelaajien ja vieraspelaajien tuntevan kotoisan hengen meillä pelatessaan tai vieraillessa klubimme hienossa ravintolassa.

Jatkossa me tarvitsemme edelleen hyvää kannustavaa yhteishenkeä. Golfyhteisö, jossa on monipuolista toimintaa ja joka uudistuu tarpeen mukaan, selviää jatkossakin. Kartanogolf tarvitsee meistä jokaista ideoimaan ja olemaan aktiivisesti mukana toiminnassa. Meitä tarvitaan tapahtumiin, talkoisiin, markkinointiin ja golfin positiivisten mielikuvien esille tuontiin.

Viime aikoina on ollut havaittavissa, että Kartanogolfilla pidettyjen erilaisten kilpailujen lisäksi, monet jäsenet ovat kiinnostuneita yhteisistä pelimatkoista kotimaassa tai ulkomailla.
Tämän lisäksi tarvitsemme uusia jäseniä seuraamme. Uskon tuovan sekä nuorille että aikuisille mielenkiintoisen ulkoilmaharrastuksen. ”Missä muualla voi liikkua näin hyvin hoidetulla alustalla” kysyi eräs seuramme jäsen kerran.

Tehdään yhdessä ensi vuodesta hyvä golfvuosi meille kaikille.

I.K.
« Takaisin