Kesää kohti - Senioritoimikunnan kuulumisia

10.4.2019

Keväinen tervehdys koko Kartanon yhteisölle. Tällä hetkellä tätä kirjoittaessa takapakkia ottanut kevät, on kuitenkin vääjäämättä sulattamassa kentämme pelikuntoon lähiaikoina. Pääsemme jälleen nauttimaan harrastuksemme ihanuudesta myös pelaamisen muodossa kotikentällämme, toivottavasti viikon/parin sisällä.

Meistä varmaan moni on erimuodoin pitänyt talven yli pelikuntoaan yllä erilaisin harjoittein, kuin ehkä lomailemalla golfin parissa. Talvisiin kuntoa nostattaviin ja ylläpitäviin harrastuksiin tämä luminen talvi oli varsinkin erinomainen. Itse osallistuin talvenaikana viikottaiseen kuntopiiriin parinkymmenen muun kanssa, hikoillen Korhosen Samin meitä tsempatessa. Jos vastaavanlainen harjoittelu ensi talvena järjestyy, suosittelen sitä kaikille lämpimästi.

Seuran kaikki toimikunnat ja hallitus ovat tehneet suunnitelmia kesää varten omissa palavereissaan, niin myös senioritoimikuntakin uuden puheenjohtajansa Kaarina Rastaan vetämänä. Toimikunta noudattelee pääsääntöisesti entisiä hyväksi havaittuja tapoja kesän toiminnassaan. Näkyvimpänä asiana lienee kenttäavustajan hommat juhannuksen jälkeen alkaen, kestäen heinäkuun loppuun. Mahdollisiin talkoisiin ja tapahtumiin osallistutaan entiseen tapaan, tälle vuodelle ei mitään isompaa tapahtumaa ole tulossa seuran järjestämänä.

Pelikauden alku on lähellä, mutta viime viikkoina myös toimintaa ja mahdollisuuksia seuran puolesta on jo ollut mukavasti. Bussilastillinen porukkaa on käynyt Golfmessuilla Helsingissä maaliskuussa ja vasta kotiutui ryhmä pelimatkalta Portugalin huhtikuusta. Huomenna 11.4 klubille on kokoontumassa moni kymmenpäinen joukko Arto Teittisen sääntöiltaan, esille nousevat varmaan uudet sääntömuutokset ja tulkinnat, jotka tämän vuoden alusta ovat voimassa olleet. Vapun tienoille suunniteltu Viron pelireissu jouduttiin valitettavasti perumaan osanottajien vähyyden vuoksi.

On jälleen kiva päästä omalle Kartanogolfin kentälle pelaamaan, tapaamaan tutuksi tulleita ihmisiä ja pelikavereita talven jälkeen. Nauttimaan klubifiiliksestä ja hulppeasta ympäristöstä tähän mukavaan peliin hurahtaneiden ihmisten kanssa.

Mukavaa ja nautinnollista kesää kaikille, toivottavasti meidän henkilökohtaiset tavoitteet täyttyvät tämän mukavan harrastuksen parissa ja pystymme nauttimaan kaikista sen suomista hetkistä.

Kentällä tavataan!

Terveisin senioritoimikunnan puolesta Juhani Hedman senioreiden kapteeni.
« Takaisin