Senioritoimikunnan terveiset

15.5.2019

Senioritoimintaa

Pelikausi on lähtenyt kentällämme rivakasti käyntiin. Alusta alkaen olemme päässeet pelamaan ajankohtaan nähden hyvissä olosuhteissa suosikki harrastustamme, tänään kenttä on jo lähes täydellisessä kesäkunnossaan, mikä mieltä ilahduttaa. Iso kiitos ammattitaitoiselle kenttähenkilökunnalle tekemästänne työstä kentän hyväksi.

Pari klubikisaakin on jo ehditty pelata kauden tässä vaiheessa ja lähes joka viikonloppuna näyttää kisoja riittävän kilpailuhenkisille pelaajille.

Klubikisoja vähän isompia mittelöitä on myös tulossa ja alkamassa. Seuramme vahvasti organisoima SSS-tour pyörähtää käyntiin 23.5. Mikkelin golfissa, yhteensä kisoja on kuusi kauden aikana. Viimeinen osakilpailu käydään kotikentällämme Kartanolla 22.8. Tässä scramblekisassa on perinteisesti kilpailijoita seurastamme ollut hyvin mukana ja menestystäkin on saavutettu, toivottavasti jatkossakin.

Suomen golfsenioreiden (SGS) pyörittämä Aluetour alkaa 4.6 Muuramessa, kisassa on kolme osakilpailua kesän mittaan. Läpi Suomen alueiden parhaat kokoontuvat Kartanogolfiin ratkomaan paremmuuttaan 7.9, silloin on tiedossa tasokasta seniorigolfia kentällämme. Aluetour ei ole saanut suurta suosiota aiemmin seuramme senioripelaajien keskuudessa, ehkäpä tänä vuonna? Kisan muut pelipaikat ja ajankohdat ovat Muuramen lisäksi, Eerikkala 9.7 ja Tahko 13.8. Jos tunnet halukkuutta kilpailla yksilötasolla, myös muiden seurojen pelaajien kanssa, niin nämä tapahtumat ovat siihen oiva mahdollisuus.

Kenttä valvontaa on ajateltu pyörittää tänä vuonna heinäkuun ajan, jos tunnet halukkuutta tähän talkoo hommaan, niin jätä nimesi vaikka caddiemasterille.

Senioritoimikunta suunnittelee myös matkaa Tahkolle heinäkuussa, matka kesto on mahdollisesti yhden yön yöpyminen siellä ja kaksi pelikierrosta sisältävä. Matkasta informoidaan heti enemmän, kun mahdollisuus sen järjestämiseen varmistuu.

Mukavaa pelikauden jatkoa ja lämmintä kesää koko Kartanogolfin yhteisölle!

Toimikunnan puolesta, Juhani Hedman

« Takaisin