Ohjeita mestaruuskilpailuihin osallistujille

24.8.2012

Lauantaiaamuna kilpailu alkaa 1. ja 10. teeltä klo 8.00. Kilpailu pelataan kolmen hengen ryhmissä ja kilpailumääräysten mukainen kierrosaika on 4 t:10 min. Pelikierrosten välissä oleva tauko on 30 min. Toisin sanoen ensimmäisen ja toisen kierroksen lähtöjen väli on 4t 40min. Yhdeksän reiän jälkeen voi pitää pienen tauon, jos kierroskohtainen aikataulu antaa myöten.  

On erityisen tärkeää, että peliryhmä  pysyy kilpailumääräysten mukaisessa aikataulussa!

Sunnuntaina kilpailu jatkuu klo 9.00 1. teeltä käännetyssä paremmuusjärjestyksessä. Naisen ja miesten lähdöt vuorottelevat niin, että viimeisissä ryhmissä pelaavat ovat lauantaina parhaiten pelanneet molemmista sarjoista.

Tulospalvelu hoidetaan 9 reiän live scoring –systeemillä. Pelaajan tulee jokaisen yhdeksän reiän jälkeen antaa tuloskortti kilpailutoimistoon tuloksen kirjaamista varten. Live-scoring tulokset näkyvät internetissä sekä klubitalon info-TV:ssä.  Kartanogolfin nettisivuilta live-scoring löytyy näkymän vasemmasta alakulmasta ”pikalinkit” kohdasta.

Viheriöt leikataan 3 mm korkeuteen ja jyrätään molempina aamuina. Tämän vuoksi viheriöiden nopeus on merkittävästi normaalia suurempi. Pelaajille jaetaan viheriökartat, joihin on merkitty lipun paikka suhteessa viheriön keskipisteeseen.

Tulokset julkaistaan kilpailun jälkeen. Varsinainen palkintojen jako on Kartanogolfin pikkujoulujen yhteydessä.

Kilpailumääräykset 25.-26.2012

« Takaisin