KARTANON KYMPPI For Junior Golf -tempaus 19-20.6.2013

28.4.2013

Talven pitkittyminen on golfarille yhtä grippien puristelua ja kotona svingailua. Siitä heräsikin ajatus, että kun kentälle päästään niin sitten pelataankin oikein "uunaalleen". Pari puhelinsoittoa ja neljän innokkaan pelimiehen (Jussi Viljakainen, Mauri Kauppinen, Jari Taivalantti ja allekirjoittanut) orkesteri saatiin kasaan. Kymmenen kierroksen pelaaminen putkeen on meille sopiva haaste ja auttaa varmaankin pahimpaan golfin nälkään. Lisäksi ajattelimme yhdistää tempaukseen hyväntekeväisyyden ja mikä olisikaan parempi kohde kuin juniorigolfarit. Tästä muotoutui KARTANON KYMPPI For Junior Golf -tempaus, joka alkaa keskiviikkoaamuna (19.6.) ja päättyy torstai-illan (20.6.) Järvikylän Juhannus Openiin.

Tempauksen tiimoilta järjestämme arvauskilpailun siitä, kuinka monta birdietä neljälle miehelle syntyy kymmenen kierroksen aikana. Kilpailuun voi osallistua kesäkuun aikana Ravintola Kesäkartanolla. Huippupalkinnot!

Yritysten tuki euroina tai arvauskilpailun palkintojen lahjoittajina on meille tärkeää. Kertyneet varat käytetään lyhentämättömänä Kartanogolfin junioreiden tukemiseen. Mukana on jo Autotalo Laakkonen, BP Asennus Oy, Iittala, Kopijyvä, Sepon Lihatori ja Varkauden Keilahalli.

Yhdellä osallistumisella tuet kahta maailman tärkeintä asiaa - junioreita ja golfia!

Lisätietoja
Tommi Huovinen
Junioritoimikunnan jäsen
p. 041-4325824
tommi.huovinen@varkaus.fi
« Takaisin