Eino Grön konsertoi Kartanogolfissa lauantaina 13.7.2013 klo 20.00

2.7.2013

Kartanogolf tarjoaa yhteistyökumppaniensa tuella osakkailleen, jäsenilleen sekä muille kiinnostuneille Eino Grönin konsertin lauantai-iltana heinäkuun 13. päivänä. Konsertti liittyy Joroisten Kartanogolfin 25-vuotisjuhlallisuuksiin.

Eino Grönin pitkä ura alkoi Porissa 1957 ja ensimmäinen levytys tapahtui 1958. Läpimurron Eino Grön teki seuraavana vuonna kappaleella ”Liian paljon rahaa”. Muita hänen suosittuja tangolevyjään ovat ”Seinillä on korvat”, Sä kuulut päivään jokaiseen” ja ”Illan viimeinen tango”. Hän on yksi maamme merkittävimmästä nykyajan tangotulkitsijoista ja on sittemmin laajentanut ohjelmistoaan muun muassa hengellisiin lauluihin ja jazziin. Vuonna 1997 Eino Grön voitti Syksyn sävel-kilpailun kappaleella ”Vähemmän kiirettä, enemmän aikaa”. Hän sai Iskelmä-Finlandia  -palkinnon 2007 osoituksena upeasta elämäntyöstään suomalaisen iskelmämusiikin hyväksi.

Ilmaiskonserttiin pääsee 500 ensimmäistä pääsylipun hankkinutta. Lippuja on jaossa Joroisten Kartanogolfin klubilla, Juvalla K-Rauta ja Maatalous Vihosella, Varkaudessa Specsaversissä, Parturi-kampaamo Kutrissa sekä Autotalo Laakkosella.

Ilmaiskonsertin järjestämistä tukee BP Asennus Oy

BP Asennus Oy on varkautelainen vuonna 1996 perustettu metalliteollisuuden palveluyritys.

www.bpasennus.fi

« Takaisin