Kartanogolf menestyi golfkenttätutkimuksessa

5.12.2013

Golflehti Golf Digest tutki menneenä kesänä suomalaisten golfkenttien tasoa. Kyselyyn osallistuivat lehden valitsema asiantuntijaraati sekä 1796 hengen yleisöjoukko. Kyselyssä oli mukana kaikki 153 suomalaista golfkenttää, joista vastaaja poimi ne, joilla oli pelannut viimeisen viiden vuoden aikana. Tämän jälkeen pelaaja valitsi korkeintaan kymmenen suosikkikenttäänsä, joista hänen pyydettiin nimeämään mielestään paras kenttä. Lisäksi vastaaja arvioi valitsemiaan kenttiä kolmen ominaisuuden osalta - kentän lay out ja pelattavuus, kentän hoito ja kunto sekä viheriöiden kunto ja lay out. Vastaajat antoivat arvosanat klubiravintolasta ja caddiemaster –palveluista. Viime mainitussa kohdassa arvioitiin henkilökunnan palvelualttiutta pelaajille. Vastaajat arvioivat myös millä kentällä he kokivat saaneensa parhaan kokemuksen suhteessa maksamaansa hintaan.

”Joroisten Kartanogolf sijoittuu tutkimuksessa kokonaisuutta tarkasteltaessa itäisen Suomen golfkenttien joukossa kärkeen. Paras kokemus suhteessa maksettuun hintaan kyselyssä Kartanogolf sijoittui hienosti sijalle 19, mikä tarkoittaa, että pelaajat kokevat saaneensa Kartanogolfissa hyvin vastinetta rahoilleen”, kertoo Kartanogolfin toimitusjohtaja Petteri Ruuskanen tyytyväisenä ja jatkaa, ” hyvä sijoitus kertoo myös Kartanogolfin omien pelaajien kokevan hinta-laatusuhteen olevan varsin hyvin kohdallaan maksamilleen pelioikeuksille tai vastikkeilleen.”

Erityisen tyytyväinen Ruuskanen on klubiravintola Kesäkartanon saamaan 11. sijaan, missä hänen mukaansa näkyy viime vuosina tehty vahva kehitystyö ruuan laadun, hintojen ja palvelun sekä ravintolan puitteiden osalta. ”Asiakas on osattu pitää keskiössä ja varmasti myös Suomen ensimmäiselle golfravintolalle myönnetty Joutsenmerkki on osaltaan tuonut hyvää imagoa. Ensi kesälle meillä on jo tehty lisäsuunnitelmia varmistaaksemme ravintolamme hyvän palvelukyvyn”, toteaa Petteri Ruuskanen.

”Kartanogolfissa pelattiin tänä vuonna 28 000 golfkierrosta, mikä on tämän kokoiselle kentällä suuri määrä. Suuren pelaajamäärän tuovat omat haasteensa koko henkilökunnan palvelukyvylle niin klubitalolla kuin kentällä. Niinpä parhaiden caddiemaster-palveluiden osalta sijoituksemme 20. on todella hyvä ja tästä kuuluu ehdottomasti kiitos koko henkilökunnallemme, joka on hitsautunut hyvin yhteen. Myös kenttäyhtiön ja seuran hallitukset ovat vahvasti olleet kehitystyötä ideoimassa”, kiittelee Petteri Ruuskanen joukkojaan.

Harri Kainulainen
puheenjohtaja
Kartanogolf ry
« Takaisin