Seuran kevätkokous ja Joroisten Kartano-Golf Oy:n yhtiökokous pidetty

9.4.2014

Kartanogolf ry:n kevätkokous ja kenttäyhtiö Joroisten Kartano-Golf Oy:n yhtiökokous vahvistivat kokouksissaan 8.4. toimintakertomukset ja tilinpäätökset.

Viime vuosi oli Kartanogolfin 25-vuotisjuhlavuosi, joka oli toiminnallisesti ja taloudellisesti varsin positiivinen. Kartanogolfin jäsenmäärä kasvoi vajaa 50 jäsentä ollen vuodenvaihteessa 1170, joista junioreja on runsaat 170. Kartanogolf oli yksi harvoja Itä-Suomen alueen seuroja, jonka jäsenmäärä kasvoi.

Kartanogolf panosti viime vuonna erityisesti ympäristöasioihin. Golfyhteisö oli mukana Savonia Ammattikorkeakoulun johtamassa Green Savo –projektissa, jonka tavoitteena oli saavuttaa eurooppalainen GEO-ympäristömerkki. Golfkentälle laadittiin ympäristökäsikirja, jonka pohjalta suoritettiin auditointi syyskuun alussa. Kartanogolfille myönnettiin GEO-ympäristömerkki tämän vuoden helmikuussa. Green Savo-projekti sai Suomen Golfliiton ympäristöpalkinnon. Aikaisemmin Kartanogolfin ravintolatoiminnalle on myönnetty Joutsen-merkki.

Klubitalon ympäristön siisteyttä ja käytettävyyttä lisäsi merkittävästi parkkialueen asfaltointi, jonka kustannuksiin osallistui myös Joroisten kunta.

Joroisten Kartano-Golf Oy:n puheenjohtajaksi valittiin Jorma Peiponen Varkaudesta, varapuheenjohtajaksi Matti Lipsanen Pieksämäeltä ja hallituksen jäseniksi Harri Kainulainen ja Kari Pitkälä Juvalta sekä Hillevi Loimusalo Varkaudesta.

Seuran toimintakertomus 2013
« Takaisin