Kuulumisia Ampparit -golfkoulusta

19.8.2014

Kuluneella kaudella Ampparit -golfkoulussa on ollut mukana paljon nuoria ja innokkaita juniorigolfareita. Pitkin kautta on tullut mukaan uusia kasvoja ja suurin osa on saanut lajista uuden harrastuksen.

Golfkoulussa juniorit ovat päässeet harjoittelemaan golfin perusasioita erilaisten viikoittaisten teemojen kautta. Lähipelin harjoitteluun mielenkiintoa on tuonut lisää monipuolinen lähipelirata, jossa juniorit ovat päässeet rikkomaan omia ennätyksiään.

Kilpailemiseen juniorit ovat päässeet pikkuhiljaa totuttelemaan Ampparit Tour -osakilpailuiden merkeissä. Kyseiset kilpalut ovat antaneet kaikille mahdollisuuden kokeilla pelaamista kentällämme, vaikka green cardia ei vielä olisikaan suoritettuna.

Junioreiden kanssa touhutessa on tärkeää, että ohjaajia ja huoltajia on mukana riittävästi. Tänä kesänä aikuisia onkin ollut ennätyksellisen paljon harjoituksissa. Toivottavasti ensi kaudellakin näemme vähintäänkin yhtä paljon pieniä golfareita vanhempineen harjoituksissa sekä muutenkin viettämässä aikaa kentällämme!

Sonja Valtonen« Takaisin