Ilmassa syksyn merkkejä

26.8.2014

Golfkausi on ollut varsin erikoinen säiden suhteen. On päästy sekä nauttimaan harvinaisen aikaisesta keväästä että kylmästä alkukesästä. Heinäkuu helli lämmöllä, mielenkiintoista nähdä millainen syksysää meitä golffareita odottaa. Näiden viiden pelikuukauden aikana on pelattu vajaa 22 000 kierrosta, joka on noin 500 lähtöä viime vuotta enemmän. Keskimäärin Kartanogolfilla pelataan reilut 27 000 kierrosta. Luvut osoittavat hyvin, kuinka säästä riippuvaista golfin pelaaminen toisaalta on: kesäkuussa oli liian kylmä ja heinäkuussa liian kuuma.

Leppoisassa kesäillalla kuuluva veden solina herätti huomiota ja uusittu vesieste keräsi kehuja sekä pelaajilta että Kesäkartanon asiakkailta. Tulevan syksyn näkyvä korjaus kentällä on ensimmäisen väylän viheriön täysremontti.

Kalenteriin kannattaa merkitä tulevien pelien ja kilpailujen lisäksi kaksi päivämäärää: 13.9. on osakkaiden mestaruuskilpailu ja 4.10. tonttuillaan eli juhlimme hyvissä ajoin seuran pikkujoulua. Syy näin aikaiseen tonttuiluun on pikkujouluun liittyvä kilpailu. Toivotaan hyviä syyskelejä tapahtumien ja kilpailujenkin vuoksi. Kuulas syysaurinko kyllä kruunaa pelipäivän, vaikka olisi kyse tuiki tavallisesta pelikierroksesta.

Kesän surullisin tapahtuma oli Matin äkillinen poismeno heinäkuussa. Mattia hauskoine juttuineen jäivät kaipaamaan kaikki.

Petteri Ruuskanen
toimitusjohtaja

Kartanogolfin blogit


« Takaisin