Pelaaja Ensin –pelaajatyytyväisyyskysely - Palkintona on GolfBuddy WT3 golf GPS kello - päivitys

15.9.2014

Hyvät Pelaajat

Pyrkimyksenämme on jatkuvasti kehittää Kartanogolf-yhteisöä. Siksi olemme jäsentemme ja vieraspelaajiemme edun vuoksi päättäneet ryhtyä yhteistyöhön Suomen Golfliiton ja heidän yhteistyökumppaninsa Raw Milkin kanssa.

"Pelaaja Ensin" antaa meille mahdollisuuden hyödyntää yksittäisen pelaajan kokemuksia golfyhteisössämme. Asettamalla teidät pelaajat etusijalle pyrimme saamaan mahdollisimman monta myönteistä lähettilästä/aktiivista kehittäjää seuran jäsenistä ja vieraspelaajista.

Haluamme parantaa tietämystämme niistä olosuhteista ja tekijöistä, jotka vaikuttavat jäsentemme ja vieraspelaajiemme kokemuksiin Kartanogolfista. Tieto kokemuksistanne antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää golfyhteisöämme sellaiseksi, että sinä pelaajana olet etusijalla ja saat parhaan mahdollisen kokemuksen.

Me uskomme, että pelaajien ja vieraspelaajien hyvät kokemukset Kartanogolfista luovat parhaat edellytykset seuramme jatkuvalle kehitykselle ja toiminnalle.

Jäsenenä tulet vastaanottamaan sähköpostiisi lähiviikkojen aikana kyselyn, johon toivomme vastaavanne. Vieraspelaajamme saavat kyselyn viikon sisällä vierailustaan.

Jokaisen teidän antama palaute on tärkeää.

Tarkastakaa Nexgolfista, että sähköpostiosoitteenne on ajan tasalla.

Kyselyn teknisestä toteutuksesta vastaa Golfliiton projektikumppani, tanskalainen Raw Milk.

Jos et halua, että jäsentietojasi lähetetään kyselyn tekniselle toteuttajalle, voit poistaa itsesi antamalla tästä linkistä jäsennumerosi sekä jäsentiedoissasi olevan sähköpostiosoitteen:

https://www.webropolsurveys.com/S/5F73F3DF0FF60048.par
 
Vastaukset käsitellään anonyymeinä eikä jäsentietoja käytetä muuhun kuin kyselyn toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen eikä niitä anneta eteenpäin muille osapuolille.

Mikäli haluat auttaa golfyhteisöämme kehittämään toimintaansa, ei sinun tarvitse tehdä mitään. Tulet vastaanottamaan sähköpostiisi lähiviikkojen aikana kyselyn, johon toivomme vastaavanne.

Vieraspelaajamme saavat kyselyn noin viikon sisällä vierailustaan. Jokaisen teidän antama palaute on tärkeää.

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan:

GolfBuddy WT3 golf GPS kello

« Takaisin