Golf-blogi - Syyskokous lähestyy

22.10.2014

Kuuraa kentällä, kesägreenit holkitellaan, talvigreenit otetaan käyttöön, klubin aukioloaikoja reivataan ja mitä kaikkea niitä nyt onkaan – syksyn merkkejä. Kausi alkaa olla pikkuhiljaa pulkassa.

Syksyyn kuuluvat myös syyskokoukset, joiden päivämääräksi Petteri sanoi sovitun 12.11. Viralliset ilmoitukset tulevat aikanaan. Ajattelin kuitenkin puuttua asiaan jo näin etukäteen, kun olen ihmetellyt sitä, etteivät kokoukset kovin suuresti ole jäsenistöä kiinnostanut. Osakkaita toki osallistuu enemmän kuin niitä jäseniä, jotka kuuluvat pelkästään urheiluseuraan nimeltä: Kartanogolf ry. Tähän golfyhteisöönhän kuuluu kaksi toimijaa. Se toinen on Joroisten Kartano-Gof Oy, joka omistaa kentän rakennuksineen, rakennelmineen ja laitteineen sekä hallinnoi niitä.
 
Urheiluseura puolestaan järjestää kaikki ohjelmat: juhlat, kilpailut, naisten, senioreiden ja junioreiden toiminnot. Ne eivät synny ilman toimikuntia, joitten puheenjohtajat muodostavat seuran hallituksen yhdessä seuran puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja sihteerin kanssa. Kartanogolf ry:n hallituksen kokoonpano vuonna 2014 oli: Harri Kainulainen pj, Markku Siltanen vpj, Ami Semi sihteeri sekä Mikko Nykänen kilpailu- ja tasoitustmk, Sonja Valtonen junioritmk. Edellä mainitut jatkavat hallituksessa ensi kauden. Seuran sääntöjen mukaan toimikausi on kaksi vuotta ja niin ovat tänä syksynä erovuorossa Kari Salmela senioritmk, Reijo Hujanen klubitmk, Asta Aali naistmk. ja Samuli Laitinen tiedotustmk.

Seurassa on reippaasti yli tuhat jäsentä. Kokouksiin osallistuu kolme-neljäkymmentä. Eihän se kovin paljon ole. Itse en omista osaketta, joten poistuin kevätkokouksesta kun urheiluseuran asiat oli puitu. Olin ainoa, joka lähti pois siinä vaiheessa. Paikalle jääneet olivat toki seuran jäseniä, mutta myös omistajia.

Olen jutellut pelikavereitteni kanssa kiinnostuksen vähäisyydestä. On todettu yhdessä että kun asiat ovat kunnossa, ei tunnu intoa kokoustamiseen löytyvän. Joku kuitenkin sanoi, ettei kannata tulla kokoukseen koska saattaa joutua johonkin hommaan. Onhan se mahdollista vaikka ei todennäköistä. Ketään ei kokouksessa ehdoteta vastoin suostumusta, joka hankitaan jo etukäteen, myös erovuoroisilta varmistetaan mahdollinen halukkuus jatkopestiin.

Mennään porukalla syyskokoukseen. Tekijöitä tarvitaan, olkoot he sitten uusia tai entisiä.

Ilpo Keinänen
tiedotustoimikunnan jäsen

« Takaisin