Kenttä kuoriutuu talven alta

5.3.2015

Kentän henkilökunta ja innokkaimmat talkoolaiset ovat jo alkaneet kiirehtimään kentän kevättä. Viheriöt lingottiin puhtaaksi lumesta jo viikolla yhdeksän ja kymmenen. Väylät ovat vielä lumen alla, mutta niitä hiekoitetaan parhaillaan ja nyt toivotaan sitten aurinkoisia päiviä, jotka sulattavat ja haihduttavat valkoisen peitteen.

Viheröiden puhdistukseen osallistui kolmetoista senioria 3.3. pidetyissä talkoissa. He poistivat jäisen pinnan nelosväylän viheriöltä. Sitä kun ei voinut routapattien vuoksi vetää lumilingolla täysin puhtaaksi. Kaikki viheriöt ovat nyt puhtaat lumesta ja jäästä toteaa tyytyväinen kenttämestari Marko Puumalainen.

Viheriöt ovat hiekoitettu ja näyttää siltä, että ne ovat selvinneet talvehtimisesta erittäin hyvin. Väylien hiekotus tehdään suoraan lumen päälle. Aurinko hoitaa loput, sanoi kenttämestari Marko Puumalainen. Muittenkin kevättöiden osalta ollaan hyvin aikataulussa. Koneitten huollot alkavat olla viimeistä silausta vaille valmiita. Terät teroitettuna ja koneet muiltakin osin niin kuin olla pitää.

Uusin konehankinta on hybridimoottorilla varustettu viheriöleikkuri. Siinä on siis polttomoottori ja sähkömoottori, jota työssä etupäässä käytetään. Kartanogolfissa mennään siinäkin asiassa ekologisuus ja ympäristöasiat edellä.

Vielä ei voi sanoa kuinka hyvin väylät ovat talven alla pärjäilleet. Tällä hetkellä näyttää kuitenkin erittäin hyvältä tuumi kenttämestari ensimmäisen varsinaisena työpäivänään 5.3.

Talkoissa mukana ollut senioritoimikunnan puheenjohtaja Kari Salmela kertoi tyytyväisenä tennishallissa pidettävistä senioriharjoituksista. Toista kymmentä naista ja miestä on ollut harjoittelemassa joka kerta koko talven, myös viikonloppuharjoituksissa on ollut golfareita kiitettävästi.« Takaisin