Joroisten nuorille vapaat pelioikeudet

16.4.2015

Kartanogolf ja Joroisten kunta allekirjoittivat yhteistyösopimuksen, joka antaa joroislaisille nuorille mahdollisuuden aloittaa golfin pelaaminen maksutta. Sopimuksen allekirjoittivat Joroisten kunnanjohtaja Joonas Hänninen ja JKG Oy:n toimitusjohtaja Petteri Ruuskanen yhtiökokouksen yhteydessä 15.4.

Joroisten kunta omistaa yhtiön A-osakkeita, joilla on kolme pelioikeutta kullakin. Sopimuksen mukaan kunta ei käytä tai vuokraa kolmannelle osapuolelle A41 ja A42 osakkeiden pelioikeuksia. Tällä ehdolla Kartanogolf tarjoaa kaikille alle 16-vuotilaille tai samana vuonna täyttäneille joroislaisille nuorille maksuttoman pelioikeuden Kartanogolfin kentällä.

Sopimus astuu voimaan 15.4.2015 alkaen. Se on voimassa toistaiseksi ja se voidaan irtisanoa molemmin puolin vuosittain maaliskuun aikana.

- Nyt ei golfharrastuksen aloittaminen ole joroisten nuorille hinnasta kiinni. Meillä on seurassa junioritoimikunta, joka antaa opetusta ja järjestää harjoituksia. Kun juniorigolfarin taidot kehittyvät riittävälle tasolle, seura pystyy tarjoamaan laadukasta kilpavalmennusta. Junioritoimikunta on potenut pienoista pulaa uusista harrastajista ja sille budjetoitua rahaakin on sen vuoksi jäänyt säästöön. Toivottavasti tämä avaa väylän uusille tähdille, sanoi Petteri Ruuskanen esitellessään sopimuksen yhtiökokouksen osanottajille.

Kunnanjohtaja Hänninen kiitteli golfyhteisöä yhteistyöstä. Hän arvostaa korkealle golfkentän olemassaoloa ja toimintaa, koska sillä on suuri merkitys myös Joroisten matkailun kannalta. Kokouksessa allekirjoitettu sopimus on merkittävä etu Joroisten nuorille harrastusmahdollisuuksien  lisäämiseksi.


Yhteistyösopimuksen allekirjoittivat Joroisten kunnanjohtaja Joonas Hänninen ja JKG Oy:n toimitusjohtaja Petteri Ruuskanen.

« Takaisin