Joroisissa, kumpuilevassa savolaismaisemassa sijaitseva Ravintola Kesäkartano on joutsenmerkitty kesäravintola. Se on Kartanogolfin klubitoiminnan sydän, jonne ilahduttavasti löytävät tiensä muutkin kuin golffarit. Ravintolan toiminta-ajatuksena on tarjota kesäisin maistuvaa ja laadukasta lähiruokaa. Ruokaa voit tilata päivittäin vaihtuvalta lounaslistalta tai läpi kesän voimassaolevasta Club Menusta.

Terasseilta aukeavat vihreät näkymät golfväylille. Valoisassa sisätilassa on leppoisa klubitunnelma, kun pelaajat piipahtavat kierroksen välissä kahvilla tai istahtavat syömään ja kertaamaan pelattua kierrosta. Hyväntuulisen golfyhteisön ilmapiirin aistii myös herkuttelemaan tullut ruokailija.

Ravintolassa on ruokailupaikkoja joka säälle. Ulkoterassille mahtuu 50 ruokailijaa, lasiterassille 40 ja sisälle 45 ja kabinettiin 12. Lasiterassia ja kabinettia on mahdollista varata myös yksityistilaisuuksiin
Ravintola Kesäkartano aukesi Golfkentän uuden klubitalon valmistuttua keväällä 2010. Kahdeksan toimintavuoden aikana on ravintolassa ruokailun ja viihtymisen lisäksi swingattu mm. Joroisten musiikkipäivien konserteissa. 
Kesäkauden aikana ravintolassa ja golfkentällä järjestetään kymmeniä yhteistyötapahtumia yritysten kanssa. Talvisin Kesäkartano uinahtaa pikkujoulujen jälkeen levolle herätäkseen keväällä taas täyteen hulinaan. 
Lyhin tie tulla mukaan herkutteluun on hypätä viitostieltä Joroisten kirkonkylälle ja sieltä suikata viimeiset viisi kilometriä Kartanogolfin opasteita seuraten parkkipaikalle.

Voit tutustua Ravintola Kesäkartanon toimintaan kuvien muodossa tästä.


  JOUTSENMERKITTY RAVINTOLA TÄYTTÄÄ VAATIMUKSET, JOTKA KOSKEVAT:

      • raaka-aineita 
      • astianpesu- ja siivouskemikaaleja 
      • muita hankintoja 
      • ravintolan veden- ja energiankulutusta 
      • jätehuoltoa 
      • johtamisjärjestelmää